-
Fysikteknologsektionen
Teknologsektionen för Teknisk fysik och Teknisk matematik på Chalmers
-
Fysikteknologsektionen
Teknologsektionen för Teknisk fysik och Teknisk matematik på Chalmers
-
Fysikteknologsektionen
Teknologsektionen för Teknisk fysik och Teknisk matematik på Chalmers
-
Fysikteknologsektionen
Teknologsektionen för Teknisk fysik och Teknisk matematik på Chalmers
-
Fysikteknologsektionen
Teknologsektionen för Teknisk fysik och Teknisk matematik på Chalmers
Nyheter
Avtackningen
Nolluppdragsredovisning
Filmkväll med FnollK
Dora på Gasque
F-spexet 2025, höstföreställningar!
Courses
Year 1 (Schedule F, TM)
Year 2 (Schedule F, TM)
Year 3 (Schedule F, TM)
- Termodynamik och statistisk mekanik
- Kvantfysik
- Introduktion till data science och AI
- Olinjär optimering
- Strömningsmekanik
- Biokemi och molekylärbiologi
- Forskningsprojekt i matematik
- Reglerteknik E
Förslagslåda
Har du ett förslag på hur sektionen kan bli bättre? Då kan du skicka in ditt förslag till styret snabbt och enkelt med vår Förslagslåda.
Alumniforum
- Sök Bert-Inge Hogsveds pris för bästa entreprenörskap 2025 18 juli, 2025
- 3 saker du kan göra under regniga sommardagar 18 juli, 2025
- Bert-Inge Hogsveds Pris för bästa entreprenörskap 2025 18 juli, 2025
- 28/8 Föreläs för nyantagna under motagningen! 26 maj, 2025
- 6/6 Forum för tekniska fysiker bjuder in till kandidatmiddag! 25 maj, 2025
Evenemang
Mår du dåligt?
Om du mår dåligt, är orolig över din studier eller om du blivit utsatt för något finns det alltid någon du kan vända dig till! Här finns det ett dokument med kontaktuppgifter om du behöver någon att vända dig till: Kontaktuppgifter studiestöd.
Om du inte vet vart du ska vända dig eller om du bara behöver någon att prata med kan du alltid kontakta SAMO. Vi har tystnadsplikt och finns för att du ska må bra under din studietid. Du kan vara anonym.
Lunch
Måndag 8/9
Veg:Cannelloni, ostsås, rostade körsbärstomater, ruccola & rostade frön
Cannelloni, cheese sauce, roasted cheery tomatoes, ruccola & roasted seeds
Fisk:Fiskgratäng, potatismos, skaldjurssås, räkor & dill
Fish gratin, mashed potatoes, seafood sauce, shrimp & dill
Kött:Stekt chorizo, rostad potatis, oreganocremé & kålsallad
Fried chorizo, roasted potatoes, oregano cream & cabbage salad
Tisdag 9/9
Veg:Friterad falafel, rostad sötpotatis, korianderkräm & majssalsa
Fried falafel, roasted sweet potatoes, coriander cream & corn salsa
Fisk:Pocherad fisk, kokt potatis, bakade rödbetor, kapris, skirat smör & dill
Poached fish, boiled potatoes, baked beetroots, caprice, skimmed butter & dill
Kött:Köttbullar, potatispurè, gräddsås, rårörda lingon & pressgurka
Meatballs, potato purée, cream sauce, lingonberries & pickles
Onsdag 10/9
Veg:Sojafärsfylld aubergine, fetaostkräm, rostad potatis & ruccola
Soy-stuffed eggplants, feta cheese dressing, roasted potatoes & arugula salad
Fisk:Thailändsk fiskgryta, citrongräs, kokosmjölk, ingefära, jasminris, sockerärtor, chili & koriander
Thai fish stew, lemongrass, coconut milk, ginger, rice, suger peas, chili & coriander
Kött:BBQ stekt kycklinglårfilè, rostad majs & chipotlekräm, kumminrostad potatis & koriander
BBQ fried chicken, roasted corn & chipotle cream, cumin roasted potatoes & coriander
Torsdag 11/9
Veg:Kikärtsbiff, sesamdressing, bulgur, rostade grönsaker & koriander
Chickpea patty, sesame dressing, bulgur, roasted vegetables & coriander
Fisk:Bakad fisk, brynt smör, rostade hasselnötter, kokt potatis & krasse
Baked fish, browned butter, roasted hazelnuts, boiled potatoes & cress
Kött:Italiensk ragu på högrev, rigatoni pasta, svamp, morötter, selleri & parmesan
Italian stew on chuck roll, rigatoni pasta, mushroom, carrots, celery & parmesan
Fredag 12/9
Veg:Pestolasagne, mozzarella & tomatsallad
Pesto lasagne, mozzarella cheese & tomato salad
Fisk:Chili bakad fisk, rostad potatis & rotfrukter, sesammayo & böngroddsallad
Chili baked fish, roasted potoes & vegetables, sesame mayonnaise & bean sprout salad
Kött:Timjan & vitlöksbakad Kycklingfilé, potatisgratäng, rödvinssås & persilja
Thyme & garlic baked chicken fillet, potato gratin, red wine sauce & parsley
Näringsliv
- “Bakom forskningslabbets dörrar” Forum för tekniska fysiker inbjuds till presentation av Per Delsing 3/10-2024 16 september, 2024
- Är du intresserad av att uppmuntra duktiga och driftiga studenter? Utlysning av Bert-Inge Hogsveds pris för bästa entreprenörskap 2025 16 september, 2024
- Get to know CHORD over dinner in the archipelago 23 april, 2024
- PhD-position in Machine Learning/AI at UiO 17 april, 2024
- Wisentic söker en Junior Business Analyst som vill utvecklas 25 mars, 2024