FREK

 

Vill du hjälpa till och presentera hur det är att studera på F/TM mot ersättning? Fyll i intresseformuläret så kontaktar vi dig! Mer info finns i formuläret!

 

FREK är rekryteringsgruppen för Teknisk Fysik och Teknisk Matematik och det är vi som representerar Chalmers på olika mässor och besöksdagar för att informera om programmen och hjälpa blivande studenter i valet av högskola. Vi håller även i besöksdagar, ”Skugga student”, hembesök på gymnasieskolor och i inlägg av studenter på sociala medier.

I FREKs arbete behövs hjälp från studenter på F och TM. Är du intresserad av att visa en student runt för en dag, göra ett besök på din gymnasieskola eller informera om din vardag som student på våra sociala medier? Fyll i intresseformuläret så kontaktar vi dig! Är du intresserad av att sitta i FREK sker aspning och inval i LP4!

Frågor? Maila oss gärna på frek@ftek.se!

Profile picture
Hugo Rådegård
Hej! Jag sitter som ordförande i FREK, vilket innebär att jag har övergripande koll på allt vi gör, och vår ekonomi. Vill du kontakta oss gör du det lättast via frek@ftek.se, men du kan självklart kontakta mig direkt också!
Profile picture
Samuel Martinsson