F-spexet

Som namnet antyder är F-spexet en spexförening. Det innebär att vi, liksom andra spex i Göteborg, varje år sätter upp en musikalliknande föreställning med mycket humor. Det som skiljer oss från Chalmersspexet är att man får komma med inrop som påverkar det som händer på scen och att vi under föreställningarna serverar en trerätters middag! Vi som står här nedan är F-spexets styre och det är vi som försöker se till att alla gör vad de ska. Undrar man något angående F-spexet är det oss man kontaktar på styret@f-spexet.se.

Vi erbjuder uthyrning av porslin för sittningar, raj, och dylikt. Standardpriset för kommittéer, pHaddergrupper, m.m., kopplade till F-sektionen är 100 kr; för folk utanför sektionen kostar det 200 kr. Detta kan anpassas (åt båda hållen) efter hur mycket som hyrs.

Vill du veta mer om oss, beställa biljetter, eller gå med, gå in på vår hemsida: f-spexet.se.

Beatriz “Bea” Bento Hansson

Ordföranden är spexets högste ansvarige och ansikte utåt. Jag är ansvarig för att se till att vårt arbete leder fram till ett spex.

Ebba “60346” Grönfors

Posten talar för sig själv. Jag är ansvarig för spexets ekonomi, och ser till att biljettförsäljningen funkar som den ska.

Carin “Fröken” Lundqvist

Jag sköter spexets verksamhet internt och ser till att alla gör vad de ska.

Kelly “Polarbear” Ma

Jag är ansvarig för F-spexets hantering av skyddsrummet och då även uthyrningen av vårt porslin. Dessutom hjälper jag till där det behövs som ledamot.

Lukas Enarsson

Jag är ledamot i styret och hjälper till där det behövs.

Erik Karlsson Nordling

Jag är ledamot i styret och hjälper till där det behövs.