F6

logo

F6 är Fysikteknologsektionens sexmästeri. Det är till oss du kommer när festnerverna inom dig övervinner tankarna om att sitta och plugga. Våra gasquer och sittningar är där du befinner dig då du i själva verket borde plugga och våra ET-raj där du sörjer eller firar det du åstadkommit under tentaveckan.

Då vi inte arrar dessa underbara arr träffar du oss troligen i SP där vi sitter och planerar hur vi ska överraska dig på bästa sätt under vårt nästa arr. Du är hjärtligt välkommen att komma dit och hälsa på oss!

Du kan nå oss alla genom att skicka ett mail till f6@ftek.se eller skriva till oss på Facebook. Önskar du nå någon speciell finner du information och kontaktuppgifter nedan.

Anthon “Kusta” Odengard
Sexmästare (f6.ordf@ftek.se)
Jag sitter som ordförande vilket i folkmun kallas för sexmästare. Mig kan ni kontakta i alla frågor som rör F6 samt vår verksamhet.
Jag sköter till största del den administrativa biten av F6 samt representerar kommitté utåt i olika sammanhang, sammankallar till möten och ser till att allt flyter på. Utöver dessa åtaganden innebär sexmästareskapet att jag är F6 representant i Fysikteknologstyrelsen.

Sara “Kraam” Kraamer
Sexretinna (f6.vordf@ftek.se)
Jag sitter i F6 18/19 som något jag valt att kalla Sexretinna. Jag är vice ordförande och matansvarig. Ta gärna kontakt med mig om du har några frågor eller önskemål om maten på några av våra arrangemang.

Willem “Oklart” Brahmstaedt
Som kassör i F6 har jag i uppgift att bokföra, räkna pengar samt att budgetera vår verksamhet. Jag har privilegiet att få tjata på medsittande så att budgeten hålls.

Eric “Bloth” Carlsson
Rommendör (f6.ohl@ftek.se)
Som Astrohnaut Rommendör i F6 är det jag som planerar, beställer, förbereder och har koll på allt i flytande form (inkluderar även saker utan alkohol i) samt ansvarar för barer och dryckesserveringar på F6 arrangemang. Har du frågor, förslag eller önskemål om saker som rinner (eller inte?) är det mig du ska kontakta!

Albert “All*” Johansson
Jag sitter i F6 18/19 som GDPR. Mig kan ni kontakta om ni har frågor, tankar, kritik om vår Facebooksida, affischering eller annan PR-verksamhet. Som GDPR sätter jag upp affischer, designar affischer och sköter (delvis) kommunikationen på FB-sidan.

Ludvig "bLudd" Jakobsson
VäLoLjad (f6.lol@ftek.se)
Jag sitter som VäLoLjad i F6 18/19. Mig kan ni kontakta om ni vill hyra ljusutrustning, hyra värmeskåp, spela eller DJ:a på ett arr, eller om ni bara tycker att F-sektionen borde blinka och låta mer. Jag är alltså ljud- och ljusansvarig (LoL for short) i F6 18/19.

Hannes "Plus" Bergström
Jag sitter som Arrare i F6 18/19 och jag har ansvar för bland annat toastning, dekor och möblering. Mig kan ni kontakta ifall ni har några bra idéer (finns inga dåliga) angående hur våra arr ska se ut och toastas.