F6

logo

F6 är Fysikteknologsektionens sexmästeri. Det är till oss du kommer när festnerverna inom dig övervinner tankarna om att sitta och plugga. Våra gasquer och sittningar är där du befinner dig då du i själva verket borde plugga och våra ET-raj där du sörjer eller firar det du åstadkommit under tentaveckan.

När vi inte arrar dessa underbara arr träffar du oss troligen i SP där vi sitter och planerar hur vi ska överraska dig på bästa sätt under vårt nästa arr. Du är hjärtligt välkommen att komma dit och hälsa på oss!

Du kan nå oss alla genom att skicka ett mail till f6@ftek.se eller skriva till oss på Facebook. Önskar du nå någon speciell finner du information och kontaktuppgifter nedan.

Profile picture
Isa “Bapten” Sundén
Sexmästare (f6.ordf@ftek.se)
Jag sitter som ordförande vilket i folkmun kallas för sexmästare. Mig kan ni kontakta i alla frågor som rör F6 samt vår verksamhet. Jag sköter till största del den administrativa biten av F6 samt representerar kommittén utåt i olika sammanhang, sammankallar till möten och ser till att allt flyter på. Utöver dessa åtaganden innebär sexmästareskapet att jag är F6 representant i Fysikteknologstyrelsen.
Profile picture
Gustav “Guzz” Andersson
Sexreserv (f6.vordf@ftek.se)
Jag sitter som vice ordförande i F6 21/22.
Profile picture
Philip “Jo€” Wetterberg
Som kassör i F6 ansvarar jag för att budgetera och bokföra det mesta av vår verksamhet. Jag ser dessutom till att kärnstyret står för så många av våra kostnader som möjligt.
Profile picture
Elmer “Välling” Svedenkrans
O.P.rationsledare (f6.ohl@ftek.se)
Som Likörlogskapten Selzergeant Ey'Brofficer O.P.rationsledare i F6 23 /24 är det jag som planerar, beställer, förbereder och har koll på allt i flytande form (inkluderar även saker utan alkohol i) samt ansvarar för barer och dryckesserveringar på F6 arrangemang. Har du frågor, förslag eller önskemål om saker som rinner (eller inte?) är det mig du ska kontakta!
Profile picture
Elsa “Bubbel” Asp
MATador (f6.mat@ftek.se)
Som MATador i F6 ser jag till att det finns gott om smarrig mat på våra arr.
Profile picture
Hedvig “Duo” Wennberg
Hejsan! Jag sköter all F6 23/24 PRopaganda. Mig kan ni kontakta om ni har frågor, tankar eller kritik kring vår Facebooksida, affischering eller annan PR-verksamhet.
Profile picture
Erik “Poirot” Fabiansson
FylLoLjud (f6.lol@ftek.se)
Tjo! Det är jag sitter som ljud- och ljusansvarig (LoL) i F6 23/24. Mig kan ni kontakta om ni vill hyra ljusutrustning, spela eller DJ:a på ett arr, eller om ni bara tycker att F-sektionen borde blinka och låta mer.
Profile picture
Magdalena “Zingo” Hansson
Pyssling (f6.dekor@ftek.se)
Jag sitter som Pyssling i F6 22/23 och jag har ansvar för bland annat dekor och möblering. Mig kan ni kontakta ifall ni har några bra idéer (finns inga dåliga) angående hur våra arr ska se ut. :)
Profile picture
Elias “Gaston” Björk
Jag sitter som Arrare i F6 23/24 och det är jag som headhuntar toastar, jagar roliga gyckel och letar puffar till alla våra sittningar. Mig kan ni kontakta ifall ni har några bra idéer (finns inga dåliga) om allt sittningsrelaterat, eller om ni vill puffa!