Fantomenlogga

F6

Info

  • Beskrivning: Sexmästeri
  • Typ: Kommitté
  • Kontakt: f6@ftek.se
  • Poster: 9 (varav förtroendevalda: 3)
  • Inval: LP4

F6

F6 är Fysikteknologsektionens sexmästeri. Det är oss du kommer till när festnerverna inom dig övervinner tankarna om att sitta och plugga. Vi finns här för att du ska ha så kul som möjligt under din studietid på Chalmers, vilket är oerhört viktigt att du har. Våra gasquer och sittningar är därför där du befinner dig då du i själva verket borde plugga, och våra ET-raj där du sörjer eller firar det du åstadkommit under veckan.

Då vi inte arrar dessa underbara arr träffar du oss troligen i SP där vi sitter och planerar hur vi ska överraska dig på bästa sätt under vårt nästa arr. Du är hjärtligt välkommen att komma dit och hälsa på oss!

Du kan nå oss alla genom att skicka ett mail till f6@ftek.se eller skriva till oss på Facebook. Önskar du nå någon speciell finner du information och kontaktuppgifter nedan.

Liam “Alfred” Håkansson
Sexmästare (f6.ordf@ftek.se)
Står för det mesta av det administrativa arbetet. Mailar och går på möten, håller i F6 möten och ser till att alla vet vad de ska göra. Representerar F6 i sektionsstyrelsen.

Magnus “Gois” Fries
Sexreterare (f6.vordf@ftek.se)
Sexreterarens (eller vice ordförandes) arbetsuppgifter är att anteckna på möten, vara backup till sexmästaren, toast-ansvarig och lägga sittningsschema. Så jag bestämmer toastar och planerar tillsammans med dem vad som ska sägas och hur sittningen ska fortlöpa, samt går på något möte om Alfred inte kan.

Ebba “Borta” Ekblom
Som kassör i F6 har jag koll på ekonomin. Det innebär att jag räknar pengar, bokför och sätter budgetar, samt lite tjat på resten av F6 att dessa ska hållas!

Henrik "Berget" Moberg
Ser till att det alltid finns tillräckligt med mustig Øhl, finsmakande vin och kopiöst kryddat gin på våra arr. Som Vodkapten Gineral är mitt främsta ämbete att se till att det inte bara finns Dragosmjölk© på sittningar, vilket m.a.o. innebär att jag antagligen har svåraste posten på sektionen.

Emma “Mino” Nirvin
Jag har hand om mat och bak, inte nödvändigtvis matlagning eller bakning, men provsmakar det gör jag så gärna! Helt klart bästa posten.

Felix “FelX” Augustsson
Ser till att du vet när våra arr är och att du är taggad på att vara på dem. Ser du någon information eller annat printat på papper är jag involverad.

Oscar Forsman
Ser till att det blinkar o låter på arren! Det är med andra ord jag som fixar ljudet, bokar DJ och lyser upp dansgolvet med all tänkbar utrustning för att skapa den perfekta stämningen (viktigaste posten).

Caroline "Créo" Schröder
Pyssling (f6.dekor@ftek.se)
Tar hand om dukning och dekor. Brukar detaljhandla. Är även tvättansvarig och Minos närmste bakare. Hejdå!

Karin “Niwa” Hult
Ser till att resten av F6 ambitiösa och ibland drömlika idér faktiskt blir verklighet. I praktiken gör jag scheman, möblerar rum, har hand om puffar och skriker på de andra att städa.