Boka bil

Uthyrning av sektionsbilen tillhandahas av Bilnisse.

Bokningskalender


Klicka på en bokning för att få mer information om den eller om du vill lägga till den i din google kalender.

Bokningsinstruktioner

Boka bilen görs genom att fylla i ett googleformulär som finns länkat nedan. Fyll i enligt instruktionerna i formuläret.  Då bokningsförfrågning är genomförd så kommer den upp i bokningskalendern och är då även godkänd om inte annan information fås av Bilnisse.

Bokningsregler

Under mottagningen kan bilen endast bokas av sektionens föreningar, funktionärsposter och kommittéer.

Sektionen hyr ut sektionsbilen till föreningar och personer som är medlemmar i Fysikteknologsektionen. Det är endast tillåtet att boka bilen i en månad framåt från dagens datum. Andra bokningar kommer att tas bort av Bilnisse. Som sektionsmedlem måste du boka bilen 48 timmar innan din tänkta bokning annars är du ej garanterad nyckelutlämning. När du hyr bilen skall du kontakta Bilnisse för avstämning senast 24 timmar innan tänkt nyckelutlämning, allt för att se till att inga oklarheter finns. Bokningssystemet är en utvecklingsversion och det finns därför risk för dubbelbokningar. Vid en dubbelbokning är det den som bokat först som har rätt till bilen. (Detta är synligt för Bilnisse).

OBS! Vid bokning som varar längre än 24 timmar, var vänlig kontakta Bilnisse innan du lägger bokningen för att se om detta är genomförbart.

Genom att lägga en bokningsförfrågning  har du läst och accepterat villkoren i uthyrningsavtalet och fyllt i googleformuläret sanningsenligt. Glöm inte att Logga in för att boka bilen.

Sektionsbilens parkeringsbroms sitter som en pedal långt ut till vänster på förarens sida!