Fantomenlogga

Focumateriet

Info

  • Beskrivning: Focumateri
  • Typ: Kommitté
  • Kontakt: foc@ftek.se
  • Poster: 8 (varav förtroendevalda: 3)
  • Inval: LP4

Foc

Vi är Focumateriet, ditt lokala focumateri. Ni kan kontakta oss via flaskpost på foc@ftek.se.


Varje piratskepp behöver en besättning. Här nedan finner ni de för tillfället tjänstgörande på skutan.

Magnus Fant
Mannen med lederhosen som styr skutan dit hans maktbegär accepteras. Representerar Foc i styret där han tar till alla medel för att få sin vilja igenom, alla medel. Han ser även till att sin besättning gör de sysslor han inte vill samt roar sektionen under sina upptåg i de mörkaste korridorerna. Tidigare sågs han som Fulgosse i Foc, nu är han inte gosse längre utan Fulkapten. Mekkar gärna flipper med en folkis i näven, det påvisar makt.

Lotta "Lejon" Bergbom
Lotta, eller Lejon som hon kallas, vaktar dag ut och dag in Focumateriets guldgömmor som finns på kartan vid X. Hon ser även till att övriga i besättningen inte är för slösaktiga med guldet även om Focs begär efter diverse prylar och godsaker är lockande även för en kistväktare.

Henrik “Spankie” Söderberg
Ser till att automaterna på Focus är fyllda med diverse paraphernalia samt att de fungerar. Är även Vice Ordförande och därmed närvarande då kaptenen har skörbjugg samt uppdaterar sektions-TV’n med diverse nyhetsnyttor. Han är gammal och vis och kan sin Focprosa.

 

Adam Breitholtz
Ledamot i FOC, är märkbart mer begåvad på bowling än övriga i besättningen. Gillar också att meka med flipperspelen. Gillar ljud i alla dess frekvenser.

Carl Svensson
Svante har bäst koll på skutans drycker, så bra koll att han alltid måste testa så allt håller sig purfärskt flera gånger i veckan. Han ses ofta med en sejdel i handen men misstas ofta som förra årets fulgosse. Vill du ha en underbar kväll ser Suputen till att du får en sådan. Han gillar även att meka flipper och ser till att det är bra flyt i fredagsmekk.

Henrik “Ωskäraren Honke” Esmaili
Gör allt och mer därtill. Han underkastar sig sin besättning och har gett ordet svabbaholic en ny innebörd. Gjorde klippa och klistra modernt igen. Han gillar även att meka med flipper.

Markus “Markus Bertilsson” Bertilsson
Makko gör allt och är i princip självgående. Han följer kaptenens ord slaviskt och ser till att plankan är i toppskick när osköna människor får beträda denna. Intresserar sig även mycket i flippermekk.

Per Ljung
Per älskar allt Foc har att erbjuda. Med sitt siffersinne beräknar han snabbt och systematiskt hur en erövring ska gå till för att på bästa och snabbaste sätt komma åt guldet. Trots sin starka kärlek till siffror vänstrar han emellanåt med LOTR-flipperspelet som han håller kärt. Utöver detta är han en hejare på flippermek och smek.