Focumateriet

logo

Vi är Focumateriet, ditt lokala focumateri.


Det är vi som verkligen beskriver allt det viktiga som händer på sektions mötena, full rapportering från start.

Håll er uppdaterade genom http://focumateriet.wordpress.com/.

FocsNewsHeadern

Varje piratskepp behöver en besättning. Här nedan finner ni de för tillfället tjänstgörande på skutan.

Profile picture
Martin Bergström
Efter ett år på skutan har Martin ut fört myteri och kastat sletne kapten Gamm el Gustav över bord. När besättningen sitter under däck och är golvade av går dagens bra vader så måste en sjö van be sättnings man föra skutan fram åt mot nya plunder i ur och skur. Efter en hård dag av slit suktar Martin efter en is kall troca dero blandat med det plunder som finns att till gå och ett bra flipper parti Star Wars
Profile picture
Jesper Jäghagen
Automatpirat (foc.vordf@ftek.se)
Efter ett år av att svabba gapande tomma guld kistor och sjö röva har ansvaret för automaterna fallit på Kron kvist - mest pga brist på logiskt tänkande och sunt förnuft från alla in blandade. Genom hårt arrrr bete skall sittande automat pirat hålla automaterna fyllda och kanonerna laddade under det kommande året på de sju haven. När det slit samma arbetet är ut fört kommer herr automatpirat vara snabb att ställa sig vid flipper spelet "Lord of the Rings".
Profile picture
Jonas Bohlin
Kistväktare (foc.kassor@ftek.se)
Efter att ha vaktat pant säckar under sitt år i Djungel Klubben, så känner nu den före dette toa skrubbaren sig redo att vakta över mer värde fullt plunder. Ute på de sju sjö rövar haven håller han kolla på vart besättning en har gömt sina guld mynt och håller koll på att den slös aktige Automat piraten håller sina ut gifter i styr. När han inte tvättar pengar gillar han att spela på flipper spel.
Profile picture
Mats Richardsson
Fulträl (foc.1@ftek.se)
Hej jag heter Mats. Jag tycker om långa promenader i sol ned gången. Helst i stranden, men bak gatorna funkar också. Som ny på kommen ful träl har jag ännu inte hittat ett sätt att bli ful. När jag lärt mig att bli ful vill jag bli lika ful som indiana Jones för han är min idol. Mitt favorit flipper spel är också Indianda Jones.
Profile picture
Andreas Spetz
Styr man (foc.2@ftek.se)
När besättningen sitter under däck och är däckade av går dagens bra vader så måste en sjö van be sättnings man föra skutan fram åt mot nya plunder i ur och skur. Efter en hård dag av slit suktar Martin efter en is kall troca dero blandat med det plunder som finns att till gå och ett bra flipper parti Star Wars.
Profile picture
Axel Prebensen
Ankare (foc.3@ftek.se)
Efter hårt slit och tunga lyft under sitt år i Djungeln bestämde sig denna nykomling att ta sig till havs. Med o stadiga sjö ben och bristande vett hamnade han i den vildaste stormen på de sju häfven och föll över bord. Uppspolad på en öde ö farade han för sitt liv, när den vackraste skutan han någonsin skådat kom över horisonten. Resten är historia.
Profile picture
Emilia Roos
Fackligt Ansvarig (foc.4@ftek.se)
Sjö duglig som hon är? skall far tygets alldedes egna land krabba under år ett finna sina sjö ben ute på de sju röv häfven. När vågorna slår och middagen är på väg upp i gen gömmer sig fackligt ans varig nere under däck och lutar sig mot ett trasigt LotR, i brist på hink ar.
Profile picture
Jesper Buske
Flask Post (foc.5@ftek.se)
Det första kapten Hall berg gör är att göra sig av med den mest er farne sjö röven för att för hindra mytteri och kastar honom därför under däck till latrin erna. Nere i stank en är Alex högsta önskan att en dag få åter ställa LotR till sin forna glans.