Djungelpatrullen

logo

Djungelpatrullen, eller DP, är sektionens rustmästeri och PR-förening.

Som rustmästeri tar vi hand om sektionslokalen Focus och håller den i toppskick. Se Focus som sektionens vardagsrum, diska efter dig! Gafflar får också gärna stanna på Focus där de hör hemma (inte i din kökslåda).

På Focus kan man

  • plugga
  • hänga
  • laga mat
  • äta mat
  • eller bara göra ingenting.

Vi ser till att denna tillflyktsort sköts om och ständigt förbättras.

Gå till denna sida om du vill boka focus!

Som PR-förening är vi sektionens ansikte utåt. I första läsveckan varje läsperiod anordnas pubrunda på Chalmers och vi håller i puben på Focus. Så fort du ser en Djungelhatt vet du att det är något roligt på gång.

Ses där!

 

 

Profile picture
Arvid “Pung” Kolstad
Överste (dp.ordf@ftek.se)
Härstammar från Falun och alltid pank. Vissa är sämre än andra. Trots detta stred Arvid sig igenom rankerna och blev ordförande i DP 23/24. Och sen dess har han bara fortsatt uppåt mot att bli bäst överste någonsin, trots att han är en riktig falukorv.
Profile picture
Simon “Arne Pump” Eriksson
Rustmästare (dp.rust@ftek.se)
Vare sig det är ute på krigsfältet eller på Gekås Ullared kan man lita på en sak: Simon gör jobbet. En bättre rustmästare får man leta efter. Utöver detta har han även blivit känd och respekterad i DP för att vara lugnet och tryggheten själv. Nämn bara inte gången han häfvde på bordet
Profile picture
Filip “Flopp” Björnåsen
Skattmästare (dp.kassor@ftek.se)
5:a på Janan, programmerare av rang, skägg - det är som om man undrar om det finns något som Fille BJ inte har eller klarar av. När han löste finanskrisen i Balobien visste folk att han var den perfekta kassören för Djungelpatrullen 23/24. Trots detta skulle vi rekommendera att inte påpeka att det saknas prickar på hans ovve.
Profile picture
Max “Mr. Green” Green
Øhlchef (dp.ohl@ftek.se)
Mr. Green. alltid tur i spel…. men varför får han aldrig ligga? Trots att han är ett sådant ”catch”? Ingen vet… Vi har ingen aning. Han är vår øhl-chef, han är våran favorit och alla älskar honom. Men trots detta vill det sig inte. Ingen kör så mycket bil men saknar fortfarande kunskapen att parkera.
Profile picture
Hassan “Don Ken” Abla
Ty sin hängivelse till grinden är Hassan perfekt som Händig, DP:s skitigaste post. Nollan behöver inte vara oroliga för att inte bli påminda om när plikten kallar och det är dags för nollanstäd. Heller behöver inte aspar vara oroliga över att få reda på när vakten är där för att konstatera det självklara (man får inte sova).
Profile picture
Fredrik “Styv Mor” Frones
AKA Amazonas Gordon Ramsey. När vi hörde om hans matlagningskunskaper importerades han direkt till Göteborg och numera är han DP:s Mat-C. Och han är beredd att göra allt för att förse DuParna med perfekt mat, sålänge han inte är ute på rökpaus. Råkar han vara ensam i köket med Filippa är käket inte heller så viktigt, då lockar flipperspelen ganska mycket.
Profile picture
Filippa “Borre” Sporre
En fullt fungerande fyraåring. När Filippas sirener ekar någonstans avlägset på Campus vet vi att det är samling i ring och dags för ko-leken. Trots sin ringa ålder är hon dock en utpräglad matlagare av rang och förser, tillsammans med Fredrik, DuParna med utsökt käk.
Profile picture
Anton “OP” Fondelius
PR-chef (dp.pr@ftek.se)
Då han härstammar från EPA-kulturens nav i Lidköping är Anton perfekt som propaganda-minister för just Djungelpatrullen. Och perfekt PR är han, för folk kommer ju på arren, trots att varanan poster han gör visar fel datum.
Profile picture
Gabriel “Sump Runkarn” Funk
Lustigkurre per definition och ljud och ljus. ”Vad är en floodlight?” Nej, egentligen kan han bara obehagligt mycket om din födelsedag och födelseort, samt lite tvivia om rockartister från 70-talet. Första röj som inte kan Spotify. Han ser till att DP inte är allt för seriösa och att vi upprätthåller tokstollenivån i hans smak. Men helst av allt skulle han bara sova ty han örk int.
Profile picture
Ylva “Urban” Liljegren
Överflödig (dp.over@ftek.se)
Överflödig må hon vara, men varje maskineri behöver lite skit