Djungelpatrullen

logo

Djungelpatrullen, eller DP, är sektionens rustmästeri och PR-förening.

Som rustmästeri tar vi hand om sektionslokalen Focus och håller den i toppskick. Se Focus som sektionens vardagsrum, diska efter dig! Gafflar får också gärna stanna på Focus där de hör hemma (inte i din kökslåda).

På Focus kan man

  • plugga
  • hänga
  • laga mat
  • äta mat
  • eller bara göra ingenting.

Vi ser till att denna tillflyktsort sköts om och ständigt förbättras.

Gå till denna sida om du vill boka focus!

Som PR-förening är vi sektionens ansikte utåt. I första läsveckan varje läsperiod anordnas pubrunda på Chalmers och vi håller i puben på Focus.

Ses där!

 

 

Profile picture
Isabella “Galten” Tepp
Överste (dp.ordf@ftek.se)
Likt Mowgli i Djungelboken blev Galten lämnad hos djuren som liten, men i Göteborg finns ingen djungel så istället hamnade han i svinstian. Många år senare hittade Dragos honom och värvade honom till Djungelpatrullen, där han snabbt steg i rankerna till överste.
Profile picture
Gustav “Friday” Persson
Rustmästare (dp.rust@ftek.se)
Frida är patrullens rustmästare och har ansvar för Focus. Lämnar du stökigt eller tar med gafflar hem så är det Frida som slår in din dörr med släggan.
Profile picture
Lowe “Muttler” Fareld Krågen
Skattmästare (dp.kassor@ftek.se)
Johan är tätast i patrullen och har därav ansvar för pengar. Pengar är makt och därför är han viktigast i patrullen.
Profile picture
Selma “Ylvæ” Moqvist
Øhlchef (dp.ohl@ftek.se)
Ylva har den uppenbart viktigaste posten i Djungelpatrullen, hon ser till så det finns svalkande dryck i djungelns klibbiga hetta.
Profile picture
Didrik “Blindtarmen” Palmqvist
Som patrullens svagaste länk ska Didrik försöka lyfta Gustavs tunga bagage. Har sektionen tur kommer Didrik också kunna rekrytera nollan till nollanstädet men så som vi känner Didrik är det mycket höga förväntningar som troligtvis inte kommer uppfyllas. Didrik är också känd som en "Röj-"individ, men då detta är en helt onödig post kan all relevanta fakta angående denna post ignoreras.
Profile picture
Elin “Ralle” Eklund
AKA Sopan men inte den sortens sopa som Jesus har ansvar för. Den här sopan försöker se till att mätta era hungriga magar. Hon är noga med kryddningen, ingen minns en fegis. Hade egentligen helst varit med i FnollK...
Profile picture
Ludvig “Gudrun” Nordqvist
Gudrun ska vara Sopans högra hand men är mer Sopans högra sida. Hon kvalitetskontrollerar maten och kryddar extra för Sopan är sopig på att krydda.
Profile picture
Markus “Bai(s)ner” Utterström
PR-chef (dp.pr@ftek.se)
Bai(s)ner ser till att ni kommer till våra arr för arr utan er är tråkigt. Han har medelmåttiga kunskaper inom bildkonst och därför är han användbar.
Profile picture
Didrik Palmqvist
Brunstigig kan uppenbarligen inte stava, men rigga högtalare kan han. Tomma arr är tråkigt men ännu tråkigare är tysta arr så därför kirrar Brunstigig musik. Kan vara lite ohövlig ibland då han är uppfostrad av vikingar.
Profile picture
Markus “Yxa” Utterström
Överflödig (dp.over@ftek.se)
Theo är med i Djungelpatrullen och han är överflödig. Sällsynt dålig på beerpong.