Djungelpatrullen

logo

Djungelpatrullen, eller DP, är sektionens rustmästeri och PR-förening.

Som rustmästeri tar vi hand om sektionslokalen Focus och håller den i toppskick. Se Focus som sektionens vardagsrum, diska efter dig! Gafflar får också gärna stanna på Focus där de hör hemma (inte i din kökslåda).

På Focus kan man

  • plugga
  • hänga
  • laga mat
  • äta mat
  • eller bara göra ingenting.

Vi ser till att denna tillflyktsort sköts om och ständigt förbättras.

Gå till denna sida om du vill boka focus!

Som PR-förening är vi sektionens ansikte utåt. I första läsveckan varje läsperiod anordnas pubrunda på Chalmers och vi håller i puben på Focus. Så fort du ser en Djungelhatt vet du att det är något roligt på gång.

Ses där!

 

 

Profile picture
Lucas “Kohlswa” Kuszli
Överste (dp.ordf@ftek.se)
Från att dricka hb på Borås ängar har Lowe klättrat till toppen av Chalmers organiserade festverksamhet och akademiska kretsar, och leder nu Djungelpatrullen i denna hårda tid av restriktioner och pandemi. Trots att han inte än får åka kanonen så håller Lowe huvudet högt och ser till att vi alla gör våra jobb. Såväl på fysik- som data-sektionen, Unas servesas grande hermanos favor.
Profile picture
Gustav “Scar” Nilsson
Rustmästare (dp.rust@ftek.se)
Vissa rostar snabbare än andra, men få är lika snabba som Gustav. Om du stryker honom medhårs blir han rödare, mothårs är du dödare. Trots hans kakofoniska sångröst är Gustav släkt med Ed Sheeran. Han kan hantera allt från biltema till Focus, men skogen är utanför hans kontroll. Fråga INTE om skogen.
Profile picture
Pelle “GaBaby” Högstedt
Skattmästare (dp.kassor@ftek.se)
Gabriel var stjärnelev under Linuxkurserna och minear nu bitcoin på alla Fysikhusets datorer varje natt. Efter bitcoin-crashen 2020 överlevde han mirakulöst ett flertal olyckor från Chabos franska balkonger, men är ändå kvar på sektionens viktigaste ekonomiska post. Din konstiga morbror gömmer sig från kronofogden, men kronofogden kryper in under sängen när Gabriel kommer och knackar på.
Profile picture
Stina “Nilf” Persson
Øhlchef (dp.ohl@ftek.se)
Sedan Nils av en olyckshändelse blev berusad redan på barnsben av morsans surnade mjölk fattade han tidigt tycke för jästa drycker. Bakom sig har han en jetset-karriär runt hela skandinavien, men har nu landat på Chalmers och är alkisbänkarnas mest taggade asp. När ni ser Nils, tänk på vilken hjälte han är som söp ut sig igår men står här idag igen. “Största misstaget jag gjort i mitt liv” - Gustav
Profile picture
Sofie “Brøhl” Söderqvist
Brøhl är odjuret som kröp upp från bunkerns dunkla och mögliga mörker. Det enda han kunde något om var ljud och mejslar. Därför fixar han ljud, ljus och hjälper Gustav hemsöka alla som stjäl från Focus. Och som folk brukar säga om honom: "Always Winning, Never Losing".
Profile picture
Jakob “piss jon” Lindberg
Jakob "Blindtarmen" "Halte piss John" Lindberg tycker det smakar bra med ägg och han lägger gärna ambitionsnivån på maten där. Man ska ju inte göra det allt för komplicerat när man kan koka ett ägg. Dessutom är det gott med potatis som kan kokas i samma gryta. Väldigt smidigt. Investera i lokalproducerade ägg nu ! ! !
Profile picture
Rebecca “R̷͚̘̳͆̉̃Æ̶̻͐b̶͖̀͑͐e̸̝̘͝” Baker
Bästa posten
Profile picture
Alexandru “GK” Golic
PR-chef (dp.pr@ftek.se)
Efter ett tidigt snesteg har Arvid jobbat sig upp i den ultimata klassresan på sektionen, till Djungelpatrullen. From the bottom to the top. Är ni inte på arren så är det Arvids fel. Som Djungelpatrullens propaganda-minister ser han till att även nolan smeks med ord likt Dostojevski och kommer på DuParna.
Profile picture
Karl “#20SLAK” Niklasson
Uppvuxen med tyska gayklubbar som dunkar Rammstein till blinkande lampor tills morgontimmarna så är Anton perfekt för jobbet som Röj i Djungelpatrullen. Hans jobb är nu att fylla era hål med intryck. Oavsett om det handlar om musik eller ljus, kan ni räkna med att han tillfredsställer minst två av era sinnen. Fysik är en lång och smärtfull ravetunnel, och Anton är eran DJ.
Profile picture
Cecilia “Berget” Erneman
Överflödig (dp.over@ftek.se)
Överflödig må hon vara, men varje maskineri behöver lite skit