Djungelpatrullen

logo

Djungelpatrullen, eller DP, är sektionens rustmästeri och PR-förening.

Som rustmästeri tar vi hand om sektionslokalen Focus och håller den i toppskick. Se Focus som sektionens vardagsrum, diska efter dig! Gafflar får också gärna stanna på Focus där de hör hemma (inte i din kökslåda).

På Focus kan man

  • plugga
  • hänga
  • laga mat
  • äta mat
  • eller bara göra ingenting.

Vi ser till att denna tillflyktsort sköts om och ständigt förbättras.

Gå till denna sida om du vill boka focus!

Som PR-förening är vi sektionens ansikte utåt. I första läsveckan varje läsperiod anordnas pubrunda på Chalmers och vi håller i puben på Focus.

Ses där!

 

 

Profile picture
Isabella “Belzebub” Tepp
Överste (dp.ordf@ftek.se)
Belzebub. Uppvuxen i Angered, räddad av Dragos. Styr patrullen med järnhand likt Satan själv från helvetet. Med denna järnladyn står patrullen enade mot ondskan i vått och torrt.
Profile picture
Gustav “Ck” Persson
Rustmästare (dp.rust@ftek.se)
Gustav är patrullens rustmästare och har ansvar för Focus. Tar du med gafflar hem eller slipar väggarna på Focus är det Gustav som ligger under din säng med en pick axe redo när du ska sova.
Profile picture
Lowe “Flox” Fareld Krågen
Skattmästare (dp.kassor@ftek.se)
Flox tror att han är viktigast i DP, men han är inte det. Lowe gör det som ingen annan vill göra, typ som att deklarera för sent och betala extra avgifter. Patrullen uppskattar därför hans hårda arbete och hoppas att han har lärt sig av sina misstag. Rufus das platinum
Profile picture
Selma “Berget” Moqvist
Øhlchef (dp.ohl@ftek.se)
Berget är räddaren i nöden, hon ser till att det finns dryck som tar dig igenom pluggets misär.
Profile picture
Didrik “Brøhl” Palmqvist
Händig & Röj (dp.handig@ftek.se)
Brøhl är odjuret som kröp upp från bunkerns dunkla och mögliga mörker. Det enda han kunde något om var ljud och mejslar. Därför fixar han ljud, ljus och hjälper Gustav hemsöka alla som stjäl från Focus. Och som folk brukar säga om honom: "Always Winning, Never Losing".
Profile picture
Elin “Ilajn” Eklund
Ilajn, bambatanten som gjorde resan från svinstian till djungeln. Hackar lök i en matberedare. Trotts hennes heta humör så bränner hon inte grytan. Dessutom har hon koll på skillnaden mellan tallrik och assiet.
Profile picture
Ludvig “Bisär” Nordqvist
Ludvig är Elin högra öga som iakttar Elins kulinariska misstag. När Elin gör fel så får Ludvig skulden men han bröstar den för patrullens bästa.
Profile picture
Markus “Utter” Utterström
PR-chef (dp.pr@ftek.se)
Utter är basketspelaren, ni är bollen och våra arr är korgen och det är där han sätter er.