Fantomenlogga

Djungelpatrullen

Info

  • Beskrivning: PR-förening och rustmästeri
  • Typ: Kommitté
  • Kontakt: dp@ftek.se
  • Poster: 10 (varav förtroendevalda: 3)
  • Inval: LP4

DP

Djungelpatrullen, eller DP, är F-sektionens rustmästeri och PR-förening.

Som rustmästeri tar vi hand om sektionslokalen Focus och håller den i toppskick. Se Focus som sektionens vardagsrum, så diska efter dig!

På Focus kan man

  • plugga
  • hänga
  • laga mat
  • äta mat
  • eller bara göra ingenting.

Vi ser till att denna tillflyktsort sköts om och ständigt förbättras.

Gå till denna sida om du vill boka focus!

Som PR-förening är vi sektionens ansikte utåt. I första läsveckan varje läsperiod anordnas pubrunda på Chalmers och vi håller i puben på Focus.

Boel “Bööl” Bröndström
Överste (dp.ordf@ftek.se)
Boel påstår sig ha tagit cirka 400 sabbatsår, och hon återvände från sina resor med ett nyfunnet syfte med livet: att ta över Djungelpatrullen. Hon har sedan början av sin tid som regent styrt med järnhand och använder sig ibland av den något udda, men välfungerande, härskartekniken att tala i liberalt översatta filmcitat.
Linus “Linan” Schönbeck
Rustmästare (dp.rust@ftek.se)
Linan är DPs filur med erfarenhet av såväl restaurang- som städbranschen och valdes därmed till att upprätthålla Focus välbefinnande. Linan bär även den inofficiella posten Dräggchef i DP.
Johan “Jaxdax” Jaxing
Skattmästare (dp.kassor@ftek.se)
Johan var det självklara valet till skattmästare eftersom han alltid håller ett vakande öga på skattkistan. Det debatteras vilt om huruvida han skelar eller himlar med ögonen över sin patrulls dumma inköp.
Sebastian “Øhleszko” Oleszko
Som en äkta Øhlchef vallfärdar Sebastian till Nordstan varje fredag. Där slåss han mot de andra självutnämnda ölkännarhipstrarna för att kunna lägga vantarna på den bästa ölen från bryggeriernas småpartisläpp.
Julia “Lolly” Wennerblom
Eftersom Julia ofta spenderar sin tid med att mansplaina grejer för de andra utsågs hon till PR-ansvarig. På fritiden ägnar hon sig åt att skälla ut gamla tanter i parker och krocka med gubbar på gatan.
Fredrik “Ærnst” Hallhagen
Det är lite svårt att förstå vad vår vän från det mystiska landet i söder vill, men eftersom vi inte kunde ta stekpannan ifrån honom fick han bli matchef. Om man är riktigt snäll mot honom kan man också få något annat att äta än gåslever och sill.
Matilda “TrippN” Hanes
Matilda har stigit snabbt i rang genom att klämma fingrar i dörrar och slå folk i magen. Hon säger sig gå på danslektioner men alla bevis pekar på att hon istället plottar våldsamt övertag av Djungelpatrullen.
Alex “Snövit” Bökmark
Alex är Djungelpatrullens direktlänk till hemtrakterna i djungeln. Han hittades halvnaken djupt inne i snårskogen, och gick med på att istället tjänstgöra som händig på Chalmers.
Oscar “Rugby” Johansson
Ljud- och ljusansvarig i patrullen. Om upphittad, vänligen återlämna till Djungelpatrullen.
Edvin “Tribal-Ed” Callisen
Edvin är med i Djungelpatrullen och är överflödig.