Jungle Patrol

logo

We are the Jungle Patrol.

As the rustmästeri of the physics division, we make sure Focus is nice and clean. Focus is to be regarded as our common living room (so please do your dishes and leave the forks where you found them (not in your own kitchen drawers)), and is a space for you to

  • study
  • hang out
  • cook
  • eat
  • do whatever

For bookings, visit this page.

The Jungle Patrol, or DP for short, is more than a rustmästeri. We also happen to be responsible for the public relations of our division, which means we arrange the pub at Focus during the pub crawl on the first Thursday of every term.

See you there!

Profile picture
Arvid “Pung” Kolstad
Överste (dp.ordf@ftek.se)
Från att dricka hb på Borås ängar har Lowe klättrat till toppen av Chalmers organiserade festverksamhet och akademiska kretsar, och leder nu Djungelpatrullen i denna hårda tid av restriktioner och pandemi. Trots att han inte än får åka kanonen så håller Lowe huvudet högt och ser till att vi alla gör våra jobb. Såväl på fysik- som data-sektionen, Unas servesas grande hermanos favor.
Profile picture
Simon “Arne Pump” Eriksson
Rustmästare (dp.rust@ftek.se)
Vissa rostar snabbare än andra, men få är lika snabba som Gustav. Om du stryker honom medhårs blir han rödare, mothårs är du dödare. Trots hans kakofoniska sångröst är Gustav släkt med Ed Sheeran. Han kan hantera allt från biltema till Focus, men skogen är utanför hans kontroll. Fråga INTE om skogen.
Profile picture
Filip “Flopp” Björnåsen
Skattmästare (dp.kassor@ftek.se)
Född baklänges och i Kalmar, vissa har det jobbigare än andra. Med allt från pengar till alfabetet har Pelle haft svårigheter hela livet, och därför söker sig Pelle nu till Djungelpatrullens kassa. Det återstår att se om hans nyfunna förmögenhet räcker till för att betala hans skulder till inkasso. Eller för att köpa respekten hos hans medsittande.
Profile picture
Max “Mr. Green” Green
Øhlchef (dp.ohl@ftek.se)
Øhl är gott och nyttigt
Profile picture
Hassan “Don Ken” Abla
Trots hennes oskyldiga utseende driver Sofie nollan hårt i arbete. Arbetet som Gustavs högra hand är krävande, att behöva lyssna på honom i en vecka kan driva även den starkaste galen. Oavsett om det är att städa toaletter eller att headbanga asfalten hamnar Sofie alltid i skiten.
Profile picture
Fredrik “Styv Mor” Frones
Jakob "Blindtarmen" "Halte piss John" Lindberg tycker det smakar bra med ägg och han lägger gärna ambitionsnivån på maten där. Man ska ju inte göra det allt för komplicerat när man kan koka ett ägg. Dessutom är det gott med potatis som kan kokas i samma gryta. Väldigt smidigt. Investera i lokalproducerade ägg nu ! ! !
Profile picture
Filippa “Borre” Sporre
Bästa posten
Profile picture
Anton “OP” Fondelius
PR-chef (dp.pr@ftek.se)
Efter ett tidigt snesteg har Arvid jobbat sig upp i den ultimata klassresan på sektionen, till Djungelpatrullen. From the bottom to the top. Är ni inte på arren så är det Arvids fel. Som Djungelpatrullens propaganda-minister ser han till att även nolan smeks med ord likt Dostojevski och kommer på DuParna.
Profile picture
Gabriel “Sump Runkarn” Funk
Uppvuxen med tyska gayklubbar som dunkar Rammstein till blinkande lampor tills morgontimmarna så är Anton perfekt för jobbet som Röj i Djungelpatrullen. Hans jobb är nu att fylla era hål med intryck. Oavsett om det handlar om musik eller ljus, kan ni räkna med att han tillfredsställer minst två av era sinnen. Fysik är en lång och smärtfull ravetunnel, och Anton är eran DJ.
Profile picture
Ylva “Urban” Liljegren
Överflödig (dp.over@ftek.se)
Överflödig må hon vara, men varje maskineri behöver lite skit