Jungle Patrol

logo

We are the Jungle Patrol.

As the rustmästeri of the physics division, we make sure Focus is nice and clean. Focus is to be regarded as our common living room (so please do your dishes and leave the forks where you found them (not in your own kitchen drawers)), and is a space for you to

  • study
  • hang out
  • cook
  • eat
  • do whatever

For bookings, visit this page.

The Jungle Patrol, or DP for short, is more than a rustmästeri. We also happen to be responsible for the public relations of our division, which means we arrange the pub at Focus during the pub crawl on the first Thursday of every term.

See you there!

Profile picture
Viktor “Pung” Rolf
Överste (dp.ordf@ftek.se)
Härstammar från Falun och alltid pank. Vissa är sämre än andra. Trots detta stred Arvid sig igenom rankerna och blev ordförande i DP 23/24. Och sen dess har han bara fortsatt uppåt mot att bli bäst överste någonsin, trots att han är en riktig falukorv.
Profile picture
Lena “Arne Pump” Staniewicz
Rustmästare (dp.rust@ftek.se)
Vare sig det är ute på krigsfältet eller på Gekås Ullared kan man lita på en sak: Simon gör jobbet. En bättre rustmästare får man leta efter. Utöver detta har han även blivit känd och respekterad i DP för att vara lugnet och tryggheten själv. Nämn bara inte gången han häfvde på bordet
Profile picture
Matilda “Flopp” Hellström
Skattmästare (dp.kassor@ftek.se)
5:a på Janan, programmerare av rang, skägg - det är som om man undrar om det finns något som Fille BJ inte har eller klarar av. När han löste finanskrisen i Balobien visste folk att han var den perfekta kassören för Djungelpatrullen 23/24. Trots detta skulle vi rekommendera att inte påpeka att det saknas prickar på hans ovve.
Profile picture
Jacob “Mr. Green” Sandström
Øhlchef (dp.ohl@ftek.se)
Mr. Green. alltid tur i spel…. men varför får han aldrig ligga? Trots att han är ett sådant ”catch”? Ingen vet… Vi har ingen aning. Han är vår øhl-chef, han är våran favorit och alla älskar honom. Men trots detta vill det sig inte. Ingen kör så mycket bil men saknar fortfarande kunskapen att parkera.
Profile picture
Mattis “Don Ken” Kasemo
Ty sin hängivelse till grinden är Hassan perfekt som Händig, DP:s skitigaste post. Nollan behöver inte vara oroliga för att inte bli påminda om när plikten kallar och det är dags för nollanstäd. Heller behöver inte aspar vara oroliga över att få reda på när vakten är där för att konstatera det självklara (man får inte sova).
Profile picture
Adam “Styv Mor” Orthag
AKA Amazonas Gordon Ramsey. När vi hörde om hans matlagningskunskaper importerades han direkt till Göteborg och numera är han DP:s Mat-C. Och han är beredd att göra allt för att förse DuParna med perfekt mat, sålänge han inte är ute på rökpaus. Råkar han vara ensam i köket med Filippa är käket inte heller så viktigt, då lockar flipperspelen ganska mycket.
Profile picture
Filippa “Borre” Sporre
En fullt fungerande fyraåring. När Filippas sirener ekar någonstans avlägset på Campus vet vi att det är samling i ring och dags för ko-leken. Trots sin ringa ålder är hon dock en utpräglad matlagare av rang och förser, tillsammans med Fredrik, DuParna med utsökt käk.
Profile picture
Félice “OP” Folkesson
PR-chef (dp.pr@ftek.se)
Då han härstammar från EPA-kulturens nav i Lidköping är Anton perfekt som propaganda-minister för just Djungelpatrullen. Och perfekt PR är han, för folk kommer ju på arren, trots att varanan poster han gör visar fel datum.
Profile picture
Marcus “Sump Runkarn” Petersson
Lustigkurre per definition och ljud och ljus. ”Vad är en floodlight?” Nej, egentligen kan han bara obehagligt mycket om din födelsedag och födelseort, samt lite tvivia om rockartister från 70-talet. Första röj som inte kan Spotify. Han ser till att DP inte är allt för seriösa och att vi upprätthåller tokstollenivån i hans smak. Men helst av allt skulle han bara sova ty han örk int.
Profile picture
Nellie “Urban” Bergvall
Överflödig (dp.over@ftek.se)
Överflödig må hon vara, men varje maskineri behöver lite skit