Division Board

We are the Board of the Student Division. It consists of the Core Board and the six chairmen of Ftek’s committees, FARM and SNF. We are responsible for the daily work with the division and are responible for it as a whole.

Core Board Members

Jack Vahnberg
Ordförande (styret.ordf@ftek.se)

Matilda “TrippN” Hanes
Vice ordförande (styret.vordf@ftek.se)
Matilda har stigit snabbt i rang genom att klämma fingrar i dörrar och slå folk i magen. Hon säger sig gå på danslektioner men allt bevis pekar på att hon istället plottar övertag av Djungelpatrullen med våld.

Gustav “Null” Hallberg

Alexander Jonsson
Sekreterare (styret.sekr@ftek.se)

Josefine Knutsson

Eric “Pekka” Nilsson
Informationsansvarig (styret.info@ftek.se)

Ledamöter

Erik “Skøvde” Johansson
Ordförande SNF (erijob@student.chalmers.se)

Anna “Crill” Carlsson
Ordförande FARM (annca@student.chalmers.se)

Martin “Arboga” Bergström
Ordförande Djungelpatrullen (mabergst@student.chalmers.se)

Anthon “Kusta” Odengard

Ingrid “Polaris” Ingemarsson
Ordförande FnollK (ingridi@student.chalmers.se)

Olle Månsson
Ordförande Focumateriet (ollema@student.chalmers.se)
d funkar jätte dåligt det här
Profile picture
Therese Gardell
Efter fjolårets mutteri, som gått till historien som tidernas blodigaste, finner sig Gardell iklädd kaptens rocken. Med besättningen i sitt järn grepp styr hon skutan mot nya plunder och mer sjö rövar i. Förutom att hålla besättningen i styr genom våld och hot så sitter hon i styret som dess vackra ansikte utåt. När hon har satt besättningen i arbete eller i bojor står kapten på sin kammare och spelar på flipper spelet "Medievel Madness".
Profile picture
Albert Johansson
Ordförande (snf.ordf@ftek.se)
Som ordförande leder Albert arbetet framåt och är ansvarig för att åligganden följs.
Profile picture
Hugo “βoss” Lom
Ordförande (fnollk.ordf@ftek.se)
Hej! Det är jag som är ordförande för FnollK och det ligger i min uppgift att leda gruppens arbete framåt samt representera kommittén till Fysikteknologsektionens styre och Mottagningskommittén. Jag sköter all kontakt med andra sektioner och Kår-föreningar. Vill du ha kontakt med FnollK går det alltid att göra det genom mig!
Profile picture
Karim Hasseli
Ordförande (farm.ordf@ftek.se)
Profile picture
Jonas “Stickan” Bohlin
Sexmästare (f6.ordf@ftek.se)
Jag sitter som ordförande vilket i folkmun kallas för sexmästare. Mig kan ni kontakta i alla frågor som rör F6 samt vår verksamhet. Jag sköter till största del den administrativa biten av F6 samt representerar kommitté utåt i olika sammanhang, sammankallar till möten och ser till att allt flyter på. Utöver dessa åtaganden innebär sexmästareskapet att jag är F6 representant i Fysikteknologstyrelsen.
Profile picture
Axel “Galten” Prebensen
Överste (dp.ordf@ftek.se)
Likt Mowgli i Djungelboken blev Galten lämnad hos djuren som liten, men i Göteborg finns ingen djungel så istället hamnade han i svinstian. Många år senare hittade Dragos honom och värvade honom till Djungelpatrullen, där han snabbt steg i rankerna till överste.