Focumachinery

logo

We are the Focumachinery and take care of Focus vending machines.

Profile picture
Ludvig Nordqvist
Efter att ha mutat resten av piraterna och genomfört myteri och kastat sletne kapten Stigurt över bord har nu Ludvig tagit över styret. När besättningen sitter under däck och är golvade av går dagens bra vader så måste en sjö van be sättnings man föra skutan fram åt mot nya plunder i ur och skur. Efter en hård dag av slit suktar Ludvig efter en is kall troca dero blandat med det plunder som finns att till gå och ett bra flipper parti.
Profile picture
Nicolas Renaudo
Automatpirat (foc.vordf@ftek.se)
Denne lilla krabat fick lämna sitt gröna habitat för att sätta ett liv till sjöss. På grund av ett stort sug för flipper spel lämnade han grönskan bakom sig för att bli auto mat pirat. Fråga honom om läsk.
Profile picture
Lucas Kuszli
Kistväktare (foc.kassor@ftek.se)
Efter att ha städat toaletterna på gasquen i ett år kände sig Stigurt att det var dags att byta bana. Ute på de sju sjö rövar hav en håller han koll på vart besättning en har gömt sina guld mynt och håll er koll på att den slös aktige Auto mat pirat en håll er sina ut gift er i styr. När han inte tvättar pengar gillar han att spela LoTR.
Profile picture
Jesper Buské
Fulträl (foc.1@ftek.se)
Hej vet du vad paretoprincipen är? De flesta känner nog bättre under sitt andra namn; 80/20-regeln, det vill säga att 20% av ’någonting’ ofta står för 80% av verkan. Det här sambandet har man hittat i väldigt många olika situationer, varav vissa är väldigt otippade. Ett sådant exempel som är vetenskapligt bekräftat är att 20% av posterna i foc (dvs fulträl) står för 80% av focs sjö röveri.
Profile picture
Nils Nerpin
Styr man (foc.2@ftek.se)
När besättningen sitter under däck och är däckade av går dagens bra vader så måste en sjö van be sättnings man föra skutan fram åt mot nya plunder i ur och skur. Efter en hård dag av slit suktar Nils efter en is kall troca dero blandat med det plunder som finns att till gå och ett bra flipper parti Star Wars.
Profile picture
Didrik Palmqvist
Ankare (foc.3@ftek.se)
Efter hårt slit och tunga lyft under sitt år i Djungeln bestämde sig denna nykomling att ta sig till havs. Med o stadiga sjö ben och bristande vett hamnade han i den vildaste stormen på de sju häfven och föll över bord. Uppspolad på en öde ö farade han för sitt liv, när den vackraste skutan han någonsin skådat kom över horisonten. Nu vill denna pirat ladda kanonerna, kölhala landkrabbor och plundra handels resande.
Profile picture
Selma Moqvist
Fackligt Ansvarig (foc.4@ftek.se)
Pirat livet må verka fritt och o bundet, men även på de mest våg halsiga haven krävs det ordning och reda. Att driva ett framgångs rikt pirat skepp är en komplex operation som involverar mycket pirat ande och sjö röv eri. För att garantera en effektiv och rättvis arbetsmiljö för alla pirater, oavsett rang eller specialitet, är en fackligt ansvarig en ovärderlig tillgång.
Profile picture
Theodor Jendle
Flask Post (foc.5@ftek.se)
Det första kapten Hall berg gör är att göra sig av med den mest er farne sjö röven för att för hindra mytteri och kastar honom därför under däck till latrin erna. Nere i stank en är Alex högsta önskan att en dag få åter ställa LotR till sin forna glans.