FnollK

logo

FnollK is the reception committee of the Physics division at Chalmers. It is our honor to take care of all the new physics-students during the reception, and to give them the best possible start to their studies here.


Profile picture
Gabriella “Sally” Hogmalm
Ordförande (fnollk.ordf@ftek.se)
Hej hej! Jag sitter som ordförande i FnollK och är den som har övergripande koll på kommitténs arbete och är ansiktet utåt i diverse sammanhang. Har du någon fråga eller fundering rörande FnollK så kan du alltid kontakta mig!
Profile picture
Nina “HΨDℝA” Eklund
Vice ordförande (fnollk.vordf@ftek.se)
Hejsan! Jag sitter som vice ordförande i FnollK och ansvarar för gruppmedlemmarnas trivsel samt hjälper till att organisera arbetet. Det går alltid bra att kontakta mig om frågor och funderingar som du tänker på! XOXO
Profile picture
Ella “$heba” Egedal Henrysson
Tjo, jag är FnollKs kassör! Min dagliga underhållning är att hålla koll på ekonomin, göra budget, bokföra och se till så mina medsittande inte tappar bort våra pengar.
Profile picture
Jozef “Dash” Zoltan
Hej! Jag är infochefen i FnollK och har därför hand om info. Jag syns och hörs mest på sociala medier och i Nollmodulen. Känner du att du inte har fått nog med info om någonting eller bara vill diskutera Nollmodulens briljans är det bara att höra av dig!
Profile picture
Isak “Tr♠️ss” Apelqvist
Organisatör (fnollk.org@ftek.se)
Hallå! Det är jag som är organisatör i FnollK. Mina uppgifter består av att tejpa, pussla ihop scheman, trolla fram lokaler och sköta annat som faller under kategorin öhvrigt. Vill du diskutera tejp eller har du klagomål på mottagningsschemat är det bara att skicka iväg ett mail!
Profile picture
Herman “Hästis” Sterner
Phadderchef (fnollk.phchef@ftek.se)
Heej! Jag är FnollK's phadderchef, och ansvarar därför för all phadderverksamhet under mottagningen. Om du har några funderingar kring phaddergrupperna, eller vill du prata om någonting helt annat så kan du alltid skriva till mig! <3
Profile picture
Caroline “Reaper” Guttke
Nolluppdragschef (fnollk.uppdrag@ftek.se)
Tjabba tjena hallå!!! Som Nolluppdragschef är det jag som är ansvarig för alla superduperhemliga Nolluppdrag som delas ut. Det är därför mig man ska snacka med om man har roliga idéer eller vill ha hjälp med sitt eget Nolluppdrag.