FIF

logo

Fysikteknologsektionens Idrottsförening är de som ser till att ni får den motion som behövs för att må bra. Vi håller i regelbundna träningar varje vecka, samt ser till att F-sektionen representeras i de olika chalmersmästerskap (CM) som äger rum. Om inget annat anges är det helt gratis att vara med och ingen anmälan krävs.

På onsdagar är vi i Kårhallen 20:15.

På söndagar är vi på olika platser. Följ oss på Facebook (FIF- Fysikteknologsektionens Idrottsförening) och på Instagram (fif_chalmers) för mer information :)

Om du har något förslag på aktivitet som du gärna vill att vi ska arrangera, säg gärna till. Du kan alltid nå oss via mejl.

Profile picture
Ella “Råger” Jansson
Ordförande (fif.ordf@ftek.se)
Tjena, jag sitter som ordförande i FIF24. På fritiden brukar jag bänka mer än Cheerio, och jag är den i FIF som har allra högst fullkornshalt (med råge). Hör av er till mig om ni har några frågor om föreningen eller våra arrangemang!
Profile picture
Hilma “Special K” Claesson
Vice ordförande (fif.vordf@ftek.se)
Hej! Det är jag som är Special K, vice ordförande i FIF24. Som vice gör jag lite allt möjligt och hjälper till där det behövs. När jag inte FIF:ar kan du hitta mig i skidspåret. WOOP!
Profile picture
Elliott “Coco” Retzlaff
Ekonomiansvarig i FIF och ansvarig för måndagslöpen
Profile picture
Felicia “Puffen” Johanson
Ledamot (fif.1@ftek.se)
Som PR-ansvarig i FIF redigerar jag ihop roliga och mindre roliga bilder som jag skickar ut till er i hopp om att ni ska komma på våra utomordentliga arr!! Om du läser en riktigt fiffig PR-text här på ftek eller på facebook-sidan är det stor chans att det är jag eller Option 22 som är skyldig!
Profile picture
Patrick “Bull” Henningsson
Ledamot (fif.2@ftek.se)
Hej! När Doktorn inte fixar PR så är det mitt jobba att göra det då jag sitter som PR-ansvarig.
Profile picture
Viktor “Cheerio” Wellander
Ledamot (fif.3@ftek.se)
Håller kontakt med SAIF och hanterar LOK-stöd, d.v.s. det är jag som drar in stålar till FIF. Har dessutom en stor passion för brännboll.
Profile picture
Harry “Frosty” Chu
Ledamot (fif.4@ftek.se)
Materialansvarig
Profile picture
Jens “Lion” Xin Hyldgaard
Ledamot (fif.5@ftek.se)
ansvarig skidansvarig
Profile picture
Benjamin “Gran-Ola” Sköld
Ledamot (fif.6@ftek.se)
CM-ansvarig. Ansvarar för att organisera fysiksektionens Chalmersmästerskap samt att fixa lag som representerar fysiksektionen i andra sektioners CM.