FIF

logo

Fysikteknologsektionens Idrottsförening är de som ser till att ni får den motion som behövs för att må bra. Vi håller i regelbundna träningar varje vecka, samt ser till att F-sektionen representeras i de olika chalmersmästerskap (CM) som äger rum. Om inget annat anges är det helt gratis att vara med och ingen anmälan krävs.

På Onsdagar är vi i Kårhallen 18:30.

På Söndagar är vi på olika platser. Följ oss på Facebook (FIF- Fysikteknologsektionens Idrottsförening) och på Instagram (fif_chalmers) för mer information :)

Om du har något förslag på aktivitet som du gärna vill att vi ska arrangera, säg gärna till. Du kan alltid nå oss via mejl.

Profile picture
Adam Johansson
Ordförande (fif.ordf@ftek.se)
Hej! Jag sitter som ordförande i FIF. Om du har några frågor eller idéer på vad FIF ska göra, kontakta mig! :))
Profile picture
David “Mekis” Reinsfelt
Ledamot (fif.1@ftek.se)
Gillar du segling, snacka med mig
Profile picture
Lovisa Åkesson
Ledamot (fif.2@ftek.se)
Hejhej :))))
Profile picture
Amandus “Öh” Reimer
Ledamot (fif.3@ftek.se)
Coolaste katten i FIF. Punkt slut.
Profile picture
Hannes “Orienteris” Johansson
Ledamot (fif.4@ftek.se)
Hej där! Det är jag som är Sixten och är den med kartkunskaper i gruppen så med mig kommer ni aldrig vilse. Orientering och cykling är min grej men älskar så klart all sport och motion!
Profile picture
Ludvig “offpist” Rodung
Ledamot (fif.5@ftek.se)
Hej, det är jag som är sekreterare i FIF. Det innebär att det är min uppgift att skriva ner allt dumt som de andra i FIF säger på våra möten.
Profile picture
Eric Le
Ledamot (fif.6@ftek.se)
Profile picture
Gustav Birath Blom
Profile picture
Samuel Winquist
Hej, mitt namn är Samuel Winqvist och det är jag som är kassör i Fif. Det är basically jag som håller koll så att Adam inte slösar alla sektionens pengar på idrottsarr ingen vill gå på. Om ni skulle ha förslag på något speciellt idrottsarr ni vill göra eller andra ekonomiska frågor rörande idrottsevenemang på Chalmers är det bara höra av sig.