FnollK

FnollK är F-sektionens mottagningskommitté. Det är vår uppgift att ta hand om alla nya studenter på F-sektionen under mottagningen, och se till att de får den bästa möjliga starten på sina studier.


Profile picture
Hugo “βoss” Lom
Ordförande (fnollk.ordf@ftek.se)
Hej! Det är jag som är ordförande för FnollK och det ligger i min uppgift att leda gruppens arbete framåt samt representera kommittén till Fysikteknologsektionens styre och Mottagningskommittén. Jag sköter all kontakt med andra sektioner och Kår-föreningar. Vill du ha kontakt med FnollK går det alltid att göra det genom mig!
Profile picture
Lina “Alfa” Wincent
Vice ordförande (fnollk.vordf@ftek.se)
Tjo! Jag sitter som vice ordförande i FnollK! Detta innebär att jag har ansvaret över gruppdynamiken inom FnollK men även kontakten med resten av sektionen och vara lite allt-i-allo där det behövs.
Profile picture
Thea “$riracha” Mattsson
Hej! Som kassör är det jag som sköter det ekonomiska, dvs. har pengar, tar pengar, räknar pengar, hotar med budgeten och bokför (meningen med livet). Utöver dessa “ansvar” har jag faktiskt en hel del seriösa åtaganden - bland annat min roll som bubbelansvarig. ;)
Profile picture
Arvid “grus "korn"” Andersson
Halloj! Det är jag som ansvarar för FnollKs informationskanaler, så mig kommer du höra mest av på sociala medier och i Nollmodulen. Om du känner att du inte fått nog med information om i princip vad som helst, hör av dig till mig!
Profile picture
Fredrik “NL” Nyström Lindé
Organisatör (fnollk.org@ftek.se)
Det är jag som är FnollKs organisatör. Mina uppgifter består av att slänga ihop scheman, trolla fram lokaler, tejpa ihop saker och sköta annat som faller under kategorin öhvrigt.
Profile picture
Mats “Billy” Richardson
Phadderchef (fnollk.phchef@ftek.se)
Hej! Jag ansvarar för att vara på god fot med sektionens phaddrar, och se till så att allt blir bra mellan dem och nollan. Det är ett rätt självgående tåg, men om du undrar något gällande phaddrar eller phaddergrupperna så är det bara att säga till!