FnollK

FnollK är F-sektionens mottagningskommitté. Det är vår uppgift att ta hand om alla nya studenter på F-sektionen under mottagningen, och se till att de får den bästa möjliga starten på sina studier.


Profile picture
Emma “Söhlman” Ödman
Ordförande (fnollk.ordf@ftek.se)
Hej! Jag sitter som ordförande i FnollK och går på möten samt sätter den övergripande strategin. Vill du ha kontakt med FnollK går det alltid att göra det genom mig!
Profile picture
My “Lynx” Irenheim Jarlhed
Vice ordförande (fnollk.vordf@ftek.se)
Hej, Jag sitter som vice ordförande i FnollK. Jag ansvarar för gruppmedlemmarnas trivsel och hjälper till att organisera arbetet. Har du frågor går det alltid bra att kontakta mig. Svarar de andra inte på ditt mail? Skriv till mig så tar jag ett ordentligt snack med dem.
Profile picture
Erik “$mulan” Brusewitz
Tjo, jag är FnollKs kassör! Min dagliga underhållning är att hålla koll på ekonomin, göra budget, bokföra och se till så mina medsittande inte tappar bort våra pengar.
Profile picture
Vincent “A B S” Uden
Hej! Jag är infochefen i FnollK och har därför hand om info. Jag syns och hörs mest på sociala medier och i Nollmodulen. Känner du att du inte har fått nog med info om någonting eller bara vill diskutera Nollmodulens briljans är det bara att höra av dig!
Profile picture
Emrik “Sharpie” Östling
Organisatör (fnollk.org@ftek.se)
Hallå! Det är jag som är organisatör i FnollK. Mina uppgifter består av att tejpa, pussla ihop scheman, trolla fram lokaler och sköta annat som faller under kategorin öhvrigt. Vill du diskutera tejp eller har du klagomål på mottagningsschemat är det bara att skicka iväg ett mail!
Profile picture
Simon “Tjörn” Franklin
Phadderchef (fnollk.phchef@ftek.se)
Hallå eller! Jag är FnollK:s phadderchef och som namnet antyder ansvarar jag för all phadderverksamhet under mottagningen.
Profile picture
Joel “M∞min” Sandås
Nolluppdragschef (fnollk.uppdrag@ftek.se)
Tjeena! Tycker du att det inte händer tillräckligt med tokigheter på sektionen, då har du hittat rätt person! Jag är FnollK:s nolluppdragschef och har ansvar för alla nolluppdrag! Har du ett bra prank eller bara på bushumör är det mig du skall kontakta XD