FnollK

FnollK är F-sektionens mottagningskommitté. Det är vår uppgift att ta hand om alla nya studenter på F-sektionen under mottagningen, och se till att de får den bästa möjliga starten på sina studier.

Aspningsschema
Ingrid “Polaris” Ingemarsson
Ordförande (fnollk.ordf@ftek.se)
Ingrid ”Polaris” är ordförande i FnollK. Hon representerar FnollK i styret och håller/går på möten. Hon tar även hand om oss så vi mår bra, håller sams och behåller någorlunda rimlighet i våra visioner.

Jonas “Stig Helmer” Bohlin
Organisatör (fnollk.vordf@ftek.se)
Organisatör i FnollK

Tobias “$ocker” Gabrielii
Tobias ”$ocker” är kassör. Han sköter FnollK’s pengar och håller allas våran sockerrush vid liv. Utöver sina åttaganden på land är han också vår sjökapten.

Jonas “Coca” Hedlund
Phadderchef (fnollk.phchef@ftek.se)
Jonas ”Coca” är phadderchef. Han ansvarar för phaddergrupperna och att varje Nollan hamnar i rätt phaddergrupp. Han är för övrigt också FnollK’s expert på inmundigande av colasmakande läskedryck.

Fredrik “May” Meisingseth
Fredrik ”May” är infochef. Han ser till att samtliga Nollan förses med en förträfflig nollmodul och sköter dessutom alla nollK’s sociala medier.

Sara “Vispen” Wäpling
Nolluppdragschef (fnollk.uppdrag@ftek.se)
Sara ”Vispen” är nolluppdragschef. Hon ansvarar för att varje Nollan förses med ett passande nolluppdrag. Vispen är även något av ett grafiskt geni så om ni ser något från oss som är extra fint så har antagligen hon varit inblandad.