FnollK

logo

FnollK är F-sektionens mottagningskommitté. Det är vår uppgift att ta hand om alla nya studenter på F-sektionen under mottagningen, och se till att de får den bästa möjliga starten på sina studier.


Profile picture
Felix “Örnen” Hörnfeldt
Ordförande (fnollk.ordf@ftek.se)
Hallå eller! Jag sitter som ordförande i FnollK och är den som har ö(rn)vergripande koll på kommitténs arbete och är ansiktet utåt i diverse sammanhang. Har du någon fråga eller fundering rörande FnollK så kan du alltid kontakta mig!
Profile picture
Alva “Atlas” Limbäck
Vice ordförande (fnollk.vordf@ftek.se)
Hejsan! Jag sitter som vice ordförande i FnollK och ansvarar för gruppmedlemmarnas trivsel samt hjälper till att organisera arbetet. Det går alltid bra att kontakta mig om frågor och funderingar som du tänker på!
Profile picture
Marcus “$urdeg” Johansson
Tjo, jag är FnollKs kassör! Min dagliga underhållning är att hålla koll på ekonomin, göra budget, bokföra och se till så mina medsittande inte tappar bort våra pengar.
Profile picture
Hugo “Råde” Rådegård
Hej! Jag är infochefen i FnollK och har därför hand om info. Jag syns och hörs mest på sociala medier och i Nollmodulen. Känner du att du inte har fått nog med info om någonting eller bara vill diskutera Nollmodulens briljans är det bara att höra av dig!
Profile picture
Elin “Mira” Ekstedt
Organisatör (fnollk.org@ftek.se)
Hallå! Det är jag som är organisatör i FnollK. Mina uppgifter består av att tejpa, pussla ihop scheman, trolla fram lokaler och sköta annat som faller under kategorin öhvrigt. Vill du diskutera tejp eller har du klagomål på mottagningsschemat är det bara att skicka iväg ett mail!
Profile picture
Emma “Jackie” Chan
Phadderchef (fnollk.phchef@ftek.se)
Hej mina vänner! :) Jag är FnollK:s phadderchef och som namnet antyder ansvarar jag för all phadderverksamhet under mottagningen. Har du frågor kring phaddergrupperna eller är dina phaddrar sämst så kan du alltid skriva till mig <3
Profile picture
Samuel “Garsson” Martinsson
Nolluppdragschef (fnollk.uppdrag@ftek.se)
Savidal! Som Nolluppdragschef är det jag som är ansvarig för alla superduperhemliga Nolluppdrag som delas ut. Det är därför mig man ska snacka med om man har roliga idéer eller vill ha hjälp med sitt eget Nolluppdrag.