FnollK

FnollK är F-sektionens mottagningskommitté. Det är vår uppgift att ta hand om alla nya studenter på F-sektionen under mottagningen, och se till att de får den bästa möjliga starten på sina studier.


 


Profile picture
Hugo “βoss” Lom
Ordförande (fnollk.ordf@ftek.se)
Profile picture
Lina “Alfa” Wincent
Vice ordförande (fnollk.vordf@ftek.se)
Tjo! Jag sitter som vice ordförande i FnollK! Detta innebär att jag har ansvaret över gruppdynamiken inom FnollK men även kontakten med resten av sektionen och vara lite allt-i-allo där det behövs.
Profile picture
Thea “$riracha” Mattsson
Som kassör är det jag som sköter det ekonomiska, dvs. har pengar, tar pengar, räknar pengar, hotar med budgeten, bokför (meningen med livet) och elitsatsar på att samla på kvitton. Utöver dessa “ansvar” har jag faktiskt en hel del seriösa åtaganden - bland annat min roll som bubbelansvarig. ;)
Profile picture
Linus Sundström
Nolluppdragschef (fnollk.uppdrag@ftek.se)
Ansvarig för att dela ut nolluppdrag till alla nyantagna på f-sektionen. FnollK:s hemligaste medlem...
Profile picture
Fredrik “NL” Nyström Lindé
Organisatör (fnollk.org@ftek.se)
Det är jag som är FnollKs organisatör. Mina uppgifter består av att slänga ihop scheman, trolla fram lokaler, tejpa ihop saker och sköta annat som faller under kategorin öhvrigt.
Profile picture
Arvid “grus "korn"” Andersson
Halloj! Det är jag som ansvarar för FnollKs informationskanaler, så mig kommer du höra mest av på sociala medier och i Nollmodulen. Om du känner att du inte fått nog med information om i princip vad som helst, hör av dig till mig!
Profile picture
Mats “Billy” Richardson
Phadderchef (fnollk.phchef@ftek.se)
Phadderchef