Anslag av slutgiltig föredragningslista för sektionsmöte LP1 3/10

Rekommenderad läsningsmusik: https://www.youtube.com/watch?v=kR5Ki6jjPaY&pp=ygUKZGlydHkgd29yaw%3D%3D

Årets första sektionsmöte är snart här och du är kallad. Mötet kommer att äga rum torsdagen den 3:e oktober kl. 17:15 i HA1.

Mötet kommer behandla flertalet revisionsberättelser från tidigare kommittéer men även framtida verksamhetsplaner för både sektionsstyrelsen och SNF samt förslag för årets budget. Vi kommer även att diskutera eventuella arbetsgrupper för centrala områden inom kommande årets verksamhet och diskutera sektionens klimatpåverkan. Även personinval för diverse poster kommer att göras vilket är en ypperlig chans att engagera sig i sektionen.

Allt om mötet hittas i den slutgiltiga föredragningslistan som du finner här och kom ihåg att sektionsmötet är sektionens högst beslutande organ där varje medlem har chans att uttrycka sina åsikter angående hur vi som sektion ska vara så se till att ta chansen genom att närvara. Som vanligt kommer det bjudas på mat.

Kom ihåg att registrera dig i vårt röstsystem om du inte redan gjort det. För dig som deltar på ditt första sektionsmöte eller du som har glömt bort hur det går till så finner du mer information här.

Känner du till något dumt som någon medlem har ådstakommit under den senaste perioden så ska vi som vanligt också kora läsperiodens dumväst så skicka även in detta till dumvastnominering@ftek.se.

Med vänliga hälsningar,

Talmanspresidiet

genom Talman Oskar Jonsson

talmanspresidiet@ftek.se