Sektionsmöte 21/22 LP1

Högt ärade sektionsmedlem!

Ett nytt läsår innebär nya sektionsmöten och årets första sektionsmöte kommer att ske onsdagen den 6:e oktober 17:15 i HA1. På våra sektionsmöten används ett digitalt röstsystem som ni behöver registrera er på om ni inte har gjort det tidigare.

Under mötet kommer vi att titta tillbaka på det gångna året med verksamhetsberättelser från den avgående styrelsen, nämder och kommittéer och dra igång det nya med årets budget och verksamhetsplaner. Vi kommer även att välja in en ny vice talman, BalNgt och flera poster i SNF, alla utmärkta tillfällen att engagera sig i sektionen. Vi kommer även att besluta om sektionen ska vara helt vegetarisk i framtiden. Hela den slutgiltliga föredragningslistan, med alla handlingar, hittar ni här.

Kom ihåg att sektionsmötet är alla medlemmars chans att komma till tals, så var med och bestäm hur sektionen ska se ut i framtiden.

För er som är nya till sektionsmöten finns ett (något utdaterad) hjälpdokument på ftek, men det bifogas även här. Har ni några frågor så är fria att vända er till oss på talmanspresidiet så kan vi ge er svar.

Och kom ihåg, sektionsmöten på plats innebär att alla deltagare bjuds på mat!

Med vänliga hälsningar,
Talmanspresidiet
genom Talman Erik Broback
talmanspresidiet@ftek.se