Mysfredag Nr. 2

Sektionen samarbetar med programmen genom att, fredagar i LP2, hålla digitala gästföreläsningar och sedan ett digitalt sektionsarrangemang.

Denna fredag, 20/11, är startfältet som följer,

15:15-16:00 | Göran Johansson

Göran är professor och avdelningschef i tillämpad kvantfysik på MC2. Göran är också en av de forskare som driver den miljardsatsning i vilken en målsättning är att bygga en kvantdator bestående av 100 kvantbitar på Chalmers.

16:15-17:00 | Niklas Nyberg

Niklas arbetar på Volvo Cars med att försöka ta fram konkurrenskraftiga lösningar på hur man som kund interagerar med sin bil. Efter examen hade Niklas en traineetjänst och han har även arbetat med självkörande bilar. Niklas sitter i teknisk fysiks programråd som industrirepresentant.

Gästföreläsningarna når ni via följande länk på Zoom: (Länk kräver inloggning)

18:00-Senare | Spelkväll med Gameboy

Gameboy står för underhållningen i sektionens regi, se deras inlägg på Facebook.

Varmt välkomna på båda arrangemangen!