Sök Valberedningen!

Har du någonsin funderat över varför föreningar och kommittéer består av de människor som de gör? Hur det känns att bestämma och utöva stor makt? Vill du vara med och välja in nästa generation av sektionsaktiva?

Isåfall är detta din lyckodag! Valberedningen har nämligen 3 vakantsatta platser! Dessa platser söker man genom att skicka iväg ett mail till styret och därefter dyka upp på ett Styretmöte någon avtalad torsdag, där man kommer få svara på några frågor, exempelvis vem man är, ålder osv.

I det stora hela håller valberedningen, tillsammans med representanter från föreningen/kommittén, i intervjuer med de sökande personerna, där vi sedan tillsammans bildar en lämplig grupp som nomineras.

Om du känner minsta lilla intresse, men fortfarande lite osäker på vad valberedningen faktiskt gör, så är det bara att skicka iväg ett mail till oss på valberedningen (valberedningen@ftek.se) med eventuella frågor.

/ Valberedningen 2019/2020