Sektionsmöte LP3

Årets tredje sektionsmöte närmar sig, det är på onsdagen den 27:e februari i HA4. Vi kommer under mötet välja in våra funktionärer, bland andra FIF, Finform och Piff och Puff. Utöver det kommer vi ta det andra beslutet om förslaget att vi ska ha ett talmanspresidie. Alla deltagare bjuds på gratis mat enligt vanlig sed.

Som sektionsmedlem kan man välja att lägga en motion som skall behandlas av mötet. Detta kan man göra om man vill skapa något nytt på sektionen, starta en ny förening eller har förslag på förbättringar. Om man undrar hur motionering går till, kan man maila styret på styret@ftek.se. En mall för hur en motion utformas finns bland våra styrdokument. Skicka din motion till styret@ftek.se eller lämna i brevlådan utanför styretrummet senast 23:59 tisdag LV5, 19/2.

Länkar till kallelsen och den preliminära föredragningslistan.