ET-brunch & pub

📅F6
🕒

Hej igen sektionen! Gott nytt år!

För att inleda året (efter tentorna) håller F6 ET-raj den 18/1! Den här gången kommer ET-rajet se like annorlunda ut då vi testar ett nytt upplägg, nämligen ET-BRUNCH & PUB!

Det innebär att vi erbjuder biljetter (som kommer släppas här på facebook via ett formulär den 5/1) till en brunchbuffe med allt möjligt gott att äta samt en lite finare bar där bla glas med bubbel kommer gå att köpa. Brunchen kommer starta med drop in kl 13 på lördagen och hålla på till ca 16. Vi uppmuntrar till en finare klädsel då det kommer finnas chans att ta lite fina bilder och vem gillar inte att klä upp sig efter en jobbig vecka?

Vid 16 kommer Focus förvandlas till en pub där alla (ingen biljett behövs!!!!) är välkomna! Puben kommer erbjuda samma goda mat som på våra tidigare ET-raj (bla halloumiburgare och turbo) livemusik och quiz! Vi kommer ha en bar som efter brunchen kommer fortsätta bestå av bubbel och liknande, men även det vanliga. Puben kommer att vara öppen till ca 19, då det kanske är dags att bege sig mot nästa ET-raj?

Så vill man passa på att ha en riktigt härlig dag innan man stänger Gasquen kl 3 vet ni vart ni borde befinna er den 18e )

Länk till anmälan: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd6ASVfGMIf8UBdQrW3CECnpCtzB3VO6q-VDSK9ObduTpItMQ/viewform