Designa Phaddertröjan!

Hej sektionen!

Phaddertröjorna som delas ut i samband med mottagningen har inte varit superuppskattade. Vi i FnollK tycker dock phaddertröjorna kan uppfylla ett bra syfte om upplägget är genomtänkt. Därför vill vi i år testa något nytt!

Att skapa en phaddertröja alla är nöjda med är vårt mål, men vi är mycket medvetna om att det inte möjligt. Därför kommer det i år vara frivilligt att köpa en phaddertröja.

“Köpa”? Ja, ni läste rätt. Vi har inte bestämt oss helt kring ekonomin runt phaddertröjorna än, men eftersom att mer tid och pengar läggs ner på dem räknar vi med en kostnad på 50kr för en dope tisha.

Men vad för megacool supersnygg awesome phaddertröja skulle man vilja köpa? Det är här ni kommer in i bilden! Vi tror phaddertröjorna hade varit mer lockande ifall de hade något coolt motiv. Så vi tänkte därför hålla en tävling där alla sektionsmedlemmar får skicka en design till phaddertröjan. Det vinnande motivet kommer sedan att hamna på phaddertröjan!

“Wow, cool tävling! Men vad måste man veta?” Jo! De finns vissa regler som står nedan. Främst ska vara tydligt att det är en phaddertröja även på lite avstånd, så att om en lost nollan in need ser tröjan ska den kunna gå fram till phaddern och få den visdom den behöver. Därför vill vi att det tydligt ska stå phadder i motivet, gärna lite coolt integrerat i resten av trycket. Vidare vill vi såklart att tröjorna ska representera F i färgen så att alla vet att det är en F-phadder. Därför kommer T-shirten vara svart med VITT TRYCK. Motivet ska alltså vara vitt.

Tips: Motivet ska vara snyggt på en tröja och alltså inte bara på skärmen! Det finns massa hemsidor där man kan ”previewa” hur tryck hade sett ut på tröjor. Detta kan vara ett bra hjälpmedel.

Regler:
– Vitt tryck på svart T-shirt
– Det måste tydligt stå Phadder
– Inget opassande får finnas (vi i FnollK bedömer vad som är passande och inte)
– Deadline för att skicka in sin design är 10e Maj
– Maila ert bidrag till fnollk@ftek.se
– Vi i FnollK utser vinnare
– Nya regler kan tillkomma allt eftersom om vi hittar loopholes eller misstag i reglerna ovan!

/FnollK24