ASPA SNF

Hej sektionen!

För er som missade vår asplunch kommer vi i SNF att ha en aspning nu under LP4. För er som känner er taggade på att söka eller bara vill gå på roliga arr kommer vi lägga upp mer information i Facebook-gruppen SNFramtid 24/25.

För er som undrar vad SNF, eller Studienämnden för Teknisk fysik och Teknisk matematik, är så finns vi för studenternas skull och arbetar för att Fysikteknologstudenter ska få en så bra utbildning som möjligt, att de ska trivas med föreläsare, räkneövningsledare och klasskamrater, och att kurser håller bra kvalité.

Det är därför väldigt viktigt att det finns ett SNF. Utan ett SNF hade det inte funnits några cocktailpartyn, vilket hade varit tråkigt, men framförallt hade studenternas åsikter varit mycket mindre hörda.

Så ASPA SNF!

// SNF 23/24

https://www.facebook.com/groups/392425343506294