LP 3 kurser

Hej alla 3D-entusiaster! 

Kom ihåg att anmäla er även om det står att ni blir reserver! Då vet vi ifall ni är intresserade av kursen och ifall vi ska hålla den snart igen! Om det står att ni är reserv och det finns plater kvar kommer vi att manuellt fixa detta. 

Fortsättningskurs – 25/01 kl 17:31 — Mötesplats: 3D-Verkstaden – Krav: Introkurs Få utökad behörighet att även printa med vår Zyyx Pro samt 2st Prusa MK3S. Dessa skrivare har flera fördelar mot den vanliga Zyyx+, exempelvis ytterligare printmaterial (nylon, kolfiber, träfilament etc.), flera olika storlekar på nozzlen för snabbare utskrifter och flerfärgade prints! 

SLA Prusa – 29/01 kl 17:31 — Mötesplats: Signes – Krav: Introkurs, Fortsättningskurs SLA skrivare ger otroligt hög upplösning och kvalitet men tar oftast mycket längre tid. Men! Med den nya SL1S skrivaren så kan en få högkvalitativa utskrifter snabbare en vad vanliga filamentskrivare klarar av! 

Slicing och 3D- kunskap – 30/01 kl 17:31 — Mötesplats: Signes, En fortsättningskurs menad att ge dig de verktyg som behövs för att få optimala utskrifter varje gång. Den går igenom hur skrivarna fungerar, vanliga misstag i slicningen och hur man förbättrar sina CAD-modeller.

SLA Formlabs – 31/01 kl 17:31 — Mötesplats: 3D-Verkstaden – Krav: Introkurs, Fortsättningskurs SLA skrivare ger otroligt hög upplösning och kvalitet men tar oftast mycket längre tid. Denna kurs ger dig access till våra ”plug-and-play” SLA skrivare Form2 och Form3, de är inte lika snabba som SL1S, men är enklare att använda och kan printa större utskrifter.

Laserskärare – 01/02 kl 17:31 — Mötesplats: 3D-Verkstaden – Krav: Introkurs Få access till vår redsail laserskärare för alla era 2D-behov. Skär ut former i akryl eller engravera mönster i material, det är bara fantasin som sätter gränserna! 

Introkurs – 05/02 kl 17:31 — Mötesplats: Signes – Krav: Inga Lär er grunderna för 3D-utrskrifter och få access till våra enklare Zyyx+ skrivare samt annan utrustning i verkstaden. 

Arduinokurs – 06/02 kl 17:31 — Mötesplats: Signes , En kul introduktion till Arduinos och mikroelektronik. Vi kommer gå igenom grunderna, allt från hur man använder komponenter och var man hittar dem till hur man designar lösningar. Kursen kommer avslutas med ett miniprojekt vi löser gemensamt. 

Här är sidan för anmälan: https://3dteamet.se/schedule 

Ha det gött så ses vi! 

// 3Dteamet