Anmälan till 3D-teamets kurser i LP1

Hej alla 3D-entusiaster!

Som utlovat kommer en ny runda kurser erbjudas närmaste veckorna. Kursanmälan öppnar torsdag den 14:e september kl. 12:01 så var beredda med musen. Vi har tidigare haft problem med att hemsidan inte alltid öppnar kurserna när vi vill. Om inte, vänta gärna några minuter så kommer det info på Discord.

Observera att du som går årskurs 1 tyvärr inte kan anmäla dig till kurserna denna läsperiod. Detta är till följd av riktlinjer från högskolan. Håll istället utkik för kursanmälan nästa läsperiod! Information om detta kommer på samma sätt upp i början av LP2.

Laserskärare – 18/09 kl 17:31 — Mötesplats: 3D-Verkstaden – Krav: Introkurs
Få access till vår redsail laserskärare för alla era 2D-behov. Skär ut former i akryl eller engravera mönster i material, det är bara fantasin som sätter gränserna!

Fortsättningskurs – 19/09 kl 17:31 — Mötesplats: 3D-Verkstaden – Krav: Introkurs
Få utökad behörighet att även printa med vår Zyyx Pro samt 2st Prusa MK3S. Dessa skrivare har flera fördelar mot den vanliga Zyyx+, exempelvis ytterligare printmaterial (nylon, kolfiber, träfilament etc.), flera olika storlekar på nozzlen för snabbare utskrifter och flerfärgade prints!

SLA Formlabs – 20/09 kl 17:31 — Mötesplats: 3D-Verkstaden – Krav: Introkurs, Fortsättningskurs
SLA skrivare ger otroligt hög upplösning och kvalitet men tar oftast mycket längre tid. Denna kurs ger dig access till våra ”plug-and-play” SLA skrivare Form2 och Form3, de är inte lika snabba som SL1S, men är enklare att använda och kan printa större utskrifter

Introkurs – 21/09 kl 17:31 — Mötesplats: Signes – Krav: Inga
Lär er grunderna för 3D-utrskrifter och få access till våra enklare Zyyx+ skrivare samt annan utrustning i verkstaden.

SLA Prusa – tyvärr ingen SLA Prusa-kurs just nu pga att skrivarna för tillfället är ur funktion och väntar på reservdelar. Förhoppningsvis kan vi hålla en kurs om några veckor!

Kom också ihåg att anmäla er även om det står att ni blir reserver! Då vet vi ifall ni är intresserade av kursen och ifall vi ska hålla den snart igen! Om det står att ni är reserv och det finns plater kvar kommer vi att manuellt fixa detta.

Här är sidan för anmälan: https://3dteamet.se/schedule

Ha det gött så ses vi!

// 3Dteamet