F-spexets aspning!

Gratis kanelbullar!  Brädspelshäng!  Prova-på kväll!

Nu är vi i F-spexet färdiga med våra visningar av F-spexet 2024 Marius Jakob och vi vill tacka er alla som kom tills oss och såg våra föreställningar! Om ni är intresserade av att själva vara med och spexa eller bara vill veta mer om oss så är ni jättevälkomna på våran aspning som pågår under de kommande två veckorna.

Vi börjar på torsdag 14/9 med att äta bullar på Focus!

Från kl 17 kommer det finnas massor av kanelbullar där (även veganska och glutenfria), och även många trevliga spexare som kan berätta om allt som finns att göra i spexet. Ett perfekt tillfälle att ställa alla frågor som du kan tänkas ha!

Därefter fortsätter vi med två aspaktiviteter till:

Brädspellskväll: Söndag 17/9 kl 14:00 i Signes.

Vi kommer spela brädspel och ha det allmänt kul.

Aspexpressen: Tisdag 19/9 kl 17:30 i Signes.

Du får välja några poster i spexet du vill prova på och göra något kul kopplat till dem! Det kommer även bjudas på lite fika.

Två veckor efter det, dvs vecka 40, kommer vi hålla intervjuer med alla som valt att söka. Detta kommer de sökande få mer information om via mail när det närmar sig! Om du redan nu vet att du vill söka, eller få mer information, så kan du fylla i vår digitala asplapp.

 

Om du har några frågor kan du höra av dig till jagvill@f-spexet.se.
Hoppas vi ses på aspningen!