SåPatetiskt

Tjenare Nollan!

På tisdag är det dags för ett mycket historiskt arr, SåPatetiskt! Arret kommer hållas av våra pateter, alltså tidigare års FnollK, som kommer plocka fram presenningar, såpa och en massa kul aktiviteter. Med erfarenhet från flera tidigare mottagningar kan de väl inte annat än hålla ett episkt arr?

Arret drar igång på Geniknölen (gräsplanen vid Kårrestaurangen och tågvagnen) 15.01 på tisdag 29/8. Anmälan sker via formulär som släpps imorgon kl 12:01 på facebook och ftek. Det kommer även att finnas mat att köpa på plats.

Se till att komma på mottagningens mest patetiska arr!

OBS! Kan vara nice att ha både oömma kläder och ombyte, då man annars riskerar att gå runt med såpa på kläderna resten av dagen

Arr: SåPatetiskt
Dag: tisdag 29/8
Tid: 15:15
Plats: Geniknölen
Anmälan: Via formulär kl 12:01 28/8 på facebook och ftek.

// McQueen