Nominera din favoritföreläsare till Guldäpplet!

Halloj i stugorna!

Har du haft en föreläsare som gjorde det lilla extra för att du skulle förstå? En övningsledare som helt enkelt räddade kursen? Då är det dags att nominera denna/dessa till Guldäpplet eller Guldkärnan!

Guldäpplet och Guldkärnan är pris som SNF delar ut tillsammans med programmen. Guldäpplet är vårt pedagogiska pris som årligen går till de bästa föreläsarna, och Guldkärnan går till de bästa räkneövningsledarna eller andra personer som har gjort något betydande för pedagogiken på programmen. Priset delas ut under sektionens middag i lp3.

För att nominera en person är det bara att fylla i följande formulär med personens namn och motivering till varför just denne ska ta emot ett pris! Det går även bra att maila oss i SNF med samma info, på snf@ftek.se. Nomineringar tas emot fram till lv3, lp3.

Se till att god pedagogik belönas och gå in och nominera!

https://forms.gle/u8qLFLaEvgnASKQaA