Utbytesresa till Åbo

Hej sektionen!
Jag (Joel Sandås) och en intressegrupp på sektionen planerar i dagsläget ett utbyte tillsammans med studenter på Åbo Akademis matte och fysik institutioner. Nu i höst den 18-20 november kommer ett antal studenter till oss på Fysikteknologssektionen och i vår får ni som deltar åka och hälsa på dem i Åbo. Som deltagare i utbytet är man värd för en student från Åbo och ser till att de har sovplats och mat i magen. Under helgen kommer intressegruppen ordna aktiviteter som alla deltagare kan vara med på.
I vår när vi åker till Åbo kommer det vara ombytta roller och vi får bo hemma hos Åbostudenter.
Vi vet i dagsläget inte hur mycket resan till Finland kommer att kosta per Chalmerister men vi kommer att försöka få spons för hela resan. För att vi skall kunna söka spons måste vi bl.a. veta hur många som kommer att vara med på denna resa. För att få reda på hur många personer det som är intresserade och kan tänka sig ha en student hemma hos sig en helg har vi ordnat ett formulär. Är du intresserad av detta får du gärna fylla i den.
OBS!
Vissa frågor i formuläret är bindande. Detta är för att vi skall kunna få en så klar bild som möjligt av hur många som kan ställa upp och för att söka sponsorer. Är du intresserad men inte säker kan du fylla i formuläret men då kommer du INTE garanteras en plats.
Har ni frågor så är det bara att kontakta mig!
Hoppas ni är taggade att få träffa och binda kontakter med andra studenter från Norden!
//Joel Sandås