Nolluppdragsredovisning

Savidal Nollan!

Imorgon är det äntligen dags för Nolluppdragsredovisningen! Under detta fantastiska arr får ni möjligheten att bekänna era synder…eller jag menar redovisa era Nolluppdrag. Detta är er chans att få visa för alla andra Nollan vad ni i hemlighet sysslat med de senaste veckorna.

Nolluppdragsredovisningen kommer börja kl. 18:01 i GD. Även phaddrar kommer ha möjlighet att ta del av redovisningen. I GD kommer Nollan ha företräde, men phaddrar är välkomna i mån av plats. Det kommer dock även vara möjligt att följa spektaklet via följande zoom-länk: https://chalmers.zoom.us/j/3284191307

För att göra redovisningen smidig får ni gärna skicka in dokumentationen av uppdraget till fnollk.uppdrag@ftek.se. Missa inte mottagningens mest avslöjande arr! Vi ses i mörkret!

// Garsson