Nollbrickstillverkningen

Imorgon är det inte bara dags för Tekniska matematiker att ha kul, utan på kvällen är det även dags för mottagningens antagligen viktigaste arr, Nollbrickstillverkningen.

Nollbrickan är en teknologs viktigaste klenod att bära med sig under hela mottagningen. Den skall bäras varenda sekund man vistas på Campus så att alla du möter kan bemöta dig med ditt namn istället för ett generiskt ”Nollan”.

Samling sker i era phaddergrupper 17.01 och arret kommer att sluta sent. Era phaddergrupper vet var ni ska vara och kommer då ordna så att ni kan köpa käk, alternativt kan ni ta med egen mat. Därefter är det dags för tillverkningen att dra igång på riktigt.

Nollbrickan är traditionsenlig och en essentiell del av varje teknologs mottagning. Dyk upp!

Mottagningens mest traditionsrika arr.

// Råde