Kappseglingen

Tjenare!

Det börjar nu bli dags för Mottagningskampen att dra igång. Mottagningskampen består av fyra olika grenar, i vilka lag från varje sektion tävlar mot de andra sektionernas lag. Först ut är Kappseglingen. I Kappseglingen kommer varje sektion bygga var sin flytande farkost som de sedan ska tävla med i ett race längs ån vid Gårda.

Det är nu dags för anmälan till F-sektionens lag. Laget kommer bestå av 4 personer som kommer representera sektionen i racet. Även om man inte blir uttagen till laget, så är man varmt välkommen att vara med under själva byggandet. Byggplatsen kommer vara öppen på Kemigården från 12.01 mån-tors MV2 och själva tävlingen kommer ske på fredagen.

Nedan följer länk till intresseanmälan till F-laget. Deadline för anmälan är på lördag 20/8 vid 23.59.

https://forms.gle/zQUpCXfzCjNEiscDA

Hoppas ni är taggade!

// Råde