Puffanmälan Mottagningen!

Hej sektionen!
Mottagningen kommer allt närmare och den 16/8 sparkar vi igång! Men för att kunna arra många roliga arr för Nollan behövs det puffar. Därför kommer här en puffenkät med de olika arren under mottagningen som ni gärna får fylla i om ni är intresserade av att delta!
Men vad innebär det att puffa under Mottagningen? Som puff lägger man en del av en dag på att hjälpa de som håller i ett arr, och det är ett bra sätt att komma i kontakt med föreningar och kommittéer på F och Chalmers! Man får hjälpa till där det behövs, till exempel servera på en sittning eller hålla i en station under ett mer lekfullt arr. När man är puff behöver man inte städa efter arrets slut och man får gå på ett pufftack som kommer hållas under hösten!
Tack för ert engagemang så taggar vi igång inför en riktigt härlig Mottagning!
FnollK22