Valberedningen bjuder på fika!

Har du nånsin undrat hur man bereder en val? Älskar du kort varsel? Gillar du tanken att pussla ihop en grupp människor så att de gör sitt jobb? Älskar du makt? Tycker du att årets nomineringar varit totalt skräp och tror du kan göra bättre själv? Tycker du att årets nomineringar varit fantastiska och vill se till att det blir så nästa år med?

 

Ta då chansen att ta lite fika och ställa frågor till oss i valberedningen nu på tisdag den 4:e maj! Vi kommer sitta i Signes mellan 17:15-18:45 och dela ut fika till förbipasserande fysikteknologer, och om ni råkar ha några frågor om hur valberedningen funkar är det ett ypperligt tillfälle att få svar på dessa! Om ni inte kan eller vill svänga förbi går det också självklart bra att ställa frågor till oss via messenger eller vår mail, valberedningen@ftek.se.

 

Kom det blir kul och/eller fika!