Sektionens Vecka 2021

Snart är det äntligen dags för sektionens vecka! Nedan så följer schemat för veckan med massa roliga aktiviteter man kan hänga med på! (Textversion av bilden finns i botten av sidan)

22/2 Måndag

12:01 Phaddervår

Sugen på att phaddra? Passa då på att lyssna på FnollK berättar allt om hur det går till.

17:30 Funktionärsaspning

Alla sektionens funktionärer på ett ställe, finns det ett bättre tillfälle att hitta något att engagera sig i?

23/2 Tisdag

12:01 Jeppesen & Farm

FARM bjuder in till lunchföreläsning med Jeppesen som är ett dotterbolag till Boeing som jobbar med att optimera olika aspekter av flygresor världen över.

17:01 F6 Ärtsoppemiddag

Hemmalagad ärtsoppa levererad till din dörr. Ryktas vara snabbare och godare än Foodora så definitivt inget man vill missa!

24/2 Onsdag

12:01 Sektquiz med Kärnstyret

Kan du allt och lite till om sektionen? Passa på att testa dina kunskaper i quizet som rivaliserar Dragostentan.

17:30 F-Spexet

Improvisationsteater med F-spexet där besökarna får bestämma vad som ska iscensättas!

25/2 Torsdag

17:15 Sektionsmöte

Sökandet av poster, röstande om motioner samt utdelandet av en dumväst, allt detta och mer kommer troligen ske under kvällens sektionsmöte. Passa på att ta möjligheten att få din åsikt hörd eller rösta på din kompis dumheter under läsårets tredje sektmöte!

26/2 Fredag

12:01 SNFöreläsning

Gustav Lindwall, doktorand och före detta TM-student, berättar om hur man blir och hur det är att vara doktorand, samt lite om sin egen forskning.

17:23 DuP goes digital

När du inte kan komma till DuPen, tas DuPen hem till dig. Kom på online-DuP på fredag där quiz och andra aktiviteter utlovas.

27/2 Lördag

18:01 Sektionens middag

Veckan avslutas med den traditionella sektionens middag, nu i digitalt format! Under middagen kommer även både guldäpplet och Bert-Inge Hogsveds pris att delas ut.