Fotonik-kväll med gratis pizza och öl för studenter på teknisk fysik

Flyer för fotonik-kvällen 2019

Åsa Haglund, professor på Institutionen för Mikrotekonologi och Nanovetenskap, har följande budskap:

”Vi på avdelningen för Fotonik på Institutionen för Mikrotekonologi och Nanovetenskap på Chalmers skulle vilja bjuda in studenterna på teknisk fysik (alla årskurser, inklusive mastersprogrammen Physics, Complex Adaptive systems och Applied Physics) till en fotonik-kväll den 13:e november kl. 17.30-20.30 i Kollektorn, MC2.

Intentionen är att berätta om vad det innebär att doktorera, vad industrin efterfrågar, samt varför fotonik är viktigt. Förra året var detta ett mycket uppskattat event, så det gäller att man anmäler sig i tid om man vill vara säker på att få en plats inklusive en gratis pizza och öl.”

 

Platserna är begränsade, så se till att anmäla er här!

Länk till kalender