Sök valberedningen!

Är du nyfiken på hur absolut makt känns? Varför sektionens föreningar och kommitéer består av de människor de gör? Vill du vara med och välja in nästa generation sektionsaktiva? Hjälpa till att spendera sektionens förmodligen största fikabudget? Uppleva berusningen av att inte svara inför någon utom Matilda “Killer” Hanes och Jack “Ingen går säker” Vahnberg?

Vilken tur då att valberedningen har två vakanta platser! Dessa platser går att söka genom att höra av sig till Styret och därefter sticka in huvudet på ett Styretmöte någon lämplig (avtalad) torsdag och svara på några skitviktiga frågor, så som vem man är, huruvida man har körkort och så vidare.

Ifall du känner ett vagt intresse, men fortfarande inte har fattat exakt vad eller hur mycket valberedningen gör, går det också alldeles utmärkt att höra av sig till oss i valberedningen med eventuella funderingar. Vi älskar frågor och folk nämligen.

Så vad väntar du på? Sök! Maila! Redan idag! Ingenting håller dig tillbaka utom du! Laget före jaget!

//Valberedningen 2018/2019