Sök revisor!

På sektionsmötet i LP4 är det dags att välja in nya revisorer till sektionen. Revisorn är en av de viktigaste posterna för sektionsmötet, då de har i uppdrag att å sektionsmötets vägnar granska ekonomin och verksamheten på sektionen så att den uppfyller de riktlinjer som satts.
Har du ett intresse av ekonomiska frågor? Har du tidigare erfarenhet av bokföring, exempelvis från tidigare engagemang i ideella föreningar? Tycker du att styrdokument är roligt? Då borde du fundera på att söka revisor.
Onsdagen den 22/4 kl: 17.30 kommer vi sittande revisorer att träffa alla som är intresserade i styretrummet för att ge ytterliggare information om vad det innebär att sitta som lekmannarevisor, samt svara på era frågor.
För mer information så hör av er till revisor@ftek.se, annars hoppas jag vi ses på informationsträffen.
Med väldiga hälsningar
Lekmannarevisorerna