Att plugga på Teknisk Fysik eller
Teknisk Matematik på Chalmers

Hej! Ska du söka till högskolan? Tycker du matematik och fysik är roligt? Då kan Teknisk Fysik eller Teknisk Matematik vara utbildningen för dig!  Här hittar du information om kurser,  besöksdagar,  att skugga en student samt intervjuer av studenter och alumner. Hör av dig till oss på frek@ftek.se om du har några frågor!

Besöksdag

Besök Chalmers för att få information om programmen från programansvariga, alumner/företag och studenter, titta runt i lokaler och prata med studenter och andra sökande. Besöksdagen äger rum på våren och anmälan öppnar strax innan!

Kväll för tjejer och icke-binära

En kväll där tjejer och icke-binära välkomnas för att veta mer om programmet och prata med studenter. Kvällen sker på våren och anmälan öppnar strax innan!


Fråga en student

Chatta med och ställ frågor till en student på Fysik eller Matematik. Vi svarar gärna på frågor om programmen, kurser, studentliv, boende eller något annat! Klicka vidare till Chalmers hemsida där du kan skriva till studenterna!

Förnamn – Teknisk Fysik

Förnamn – Teknisk Matematik

Skugga en student

Vill du följa med en student under en dag? Var med på föreläsningar och räkneövningar, ät lunch med studenten och se lokalerna  Ställ frågor och följ med i vardagen hos en student på Fysik eller Matematik!

Detta är rubriken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Detta är rubriken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

0
Coolt nummer
Children Kids Cheerful Diversity Happiness Group Concept

FREK - Fysikteknologsektionens rekryteringsgrupp

FREK är rekryteringsgruppen för Teknisk Fysik och Teknisk Matematik och vårt jobb är att informera om programmen och hjälpa blivande studenter i valet av högskola. Ni kan träffa oss på besöksdagar och  vid mässor som exempelvis Chalmersdagen.  Tveka inte att höra av dig till oss på frek@ftek.se!