Ska du söka till högskolan?

Tycker du att matematik och fysik är roligt? Teknisk fysik eller matematik är kanske utbildningen för dig! Vill du prova på att vara student en dag eller lära dig mer om vår utbildning?

Välkommen att skicka frågor eller besöka oss!

- Teknisk fysik/matematiks rekryteringsgrupp, frek@ftek.se

Kommande evenemang 2019

Tjejkväll 4/2

Måndag den 4:e februari kommer FREK tillsammans med företaget Zenuity att hålla en kväll för tjejer som är intresserade av teknik. Det kommer att bjudas på middag och under kvällen kommer det att hållas inspirerande föreläsningar från tjejer som tidigare har gått programmen Teknisk fysik eller matemaitk på Chalmers även anställda från Zenuity kommer att berätta om vad de gör i sitt vardagliga arbete. Om du känner dig intresserad kan du anmäla dig via ansökningsformuläret. Kort sagt är det en trevlig möjlighet till att få inspiration om vad du kan göra efter en utbildning på Chalmers, vi i FREK kommer också att vara på plats och kommer att kunna svara på alla frågor som rör våra utbildningar och om Chalmers i allmänhet.

Varmt välkomna!

Fysiksektionens rekryteringsgrupp.

Poster

Besöksdagen 2019

Den 25/3-2019 anordnas en besöksdag då intresserade studenter får komma till Chalmers för att skapa sig uppfattning om hur det är att studera på Teknisk fysik och matematik. Under dagen får besökarna bland annat följa med på en vanlig föreläsning, lyssna till lärare och alumner (före detta elever som har tagit examen på något av programmen) och äta lunch med befintliga elever.

Chalmersdagen 2019

Chalmersdagen är en dag då gymnasieelever bjuds in till öppet hus på Chalmers. Alla program har montrar dit gymnasieeleverna kan gå för att få inspiration och ställa frågor. Ingen anmälan krävs. Chalmersdagen kommer iår att äga rum den 12:e mars (09:00-16:00), mer information finns på Chalmers hemsida.