Meny

Home


Ska du söka till högskolan?

Tycker du att matematik och fysik är roligt? Då kan Teknisk fysik eller Teknisk matematik vara utbildningen för dig! Se då till att kolla resten av sidan eller anmäl dig till besöksdagen den 26 mars och tjejkvällen den 30 mars! Vi har även en informationsfilm där två studenter pratar om programmet.

Om du har några frågor och funderingar eller vill prova på att vara student för en dag är det bara att skicka ett mail till frek@ftek.se. Här på hemsidan kan du även hitta FAQ, datum som är relevanta för besöksdagar och mässor samt intervjuer med studenter och alumner. Under rådande omständigheter ser formatet lite annorlunda ut än tidigare år men det finns fortfarande möjlighet att prata med elever och personal som är knutna till programmen.

Du är även välkommen att besöka vår facebooksida, Teknisk fysik och matematik Chalmers! Där kan du läsa få mer information om utbildningen och få en större inblick om programmen då vi låter studenter driva sidan med inlägg om hur det är att studera på Chalmers och på programmen teknisk fysik och matematik.

Om du har specifika frågor om programmen kan du skicka dessa till Ludvig för Teknisk fysik och till Samuel för Teknisk matematik.

Det kommer även att ordnas en besöksdag den 26 mars 2021 och en tjejkväll 30 mars 2021. Anmäla dig till besöksdagen här och tjejkvällen här!

Glöm heller inte bort att söka till utbildningarna via Antagning.se, senaste ansökningsdatum publiceras även där.

Hoppas vi ses!

– FREK, rekryteringsgrupp för teknisk fysik och matematik