Första dagen

📅Mottagning
🕒

Tjenare Nollan! 

Tiden går fort och Första dagen, 16 augusti, är nu inte mycket mer än en vecka bort. Tänkte därför sammanställa all nödvändig info om vad som händer första dagen, och vad man ska göra om man kommer sent till, eller helt missar Första dagen.

 

Vad händer Första dagen?

Första dagen börjar 08.30 på Götaplatsen, där ni kommer bli omhändertagna av F6 och DP. De kommer vara era guider denna dag; håll utkik efter svarta overaller så hittar ni dem. Under dagen sen kommer ni bland annat att få lyssna till representanter från studentkåren och högskolan, få kårkort, bli bjudna på lunch, och viktigast av allt träffa oss i FnollK!! För att hämta ut sitt kårkort krävs medtag av legitimation och för att främja kroppens vätskebalans rekommenderas medtag av vatten.

Sedan under kvällen är det dags för er att träffa och lära känna era phaddergrupper. Vad ni gör då är helt upp till dem, men ni kommer även här bli bjudna på käk. Om ni inte redan har fyllt i självdeklarationen, gör det snarast, så att vi kan placera er i en phaddergrupp som passar er! Vi önskar ha era svar till handa senast imorgon 9 augusti. Länk till formuläret hittar ni nedan:

https://forms.gle/ZK13TYgUWZaffvG99 

 

Vad gör jag om jag behöver komma sent till Första dagen?

Ring till FnollKs journummer (073-920 84 49) när du kan ansluta så kommer du få den information du behöver för att hitta vart du ska.

 

Vad gör jag om jag missar hela Första dagen?

Tyvärr så missar du en  del info, kårkortsutdelningen, samt introduktioner från personer som kan vara bra att känna till i framtiden. Däremot kommer det att gå smidigt att ansluta till mottagningen ändå sen när du väl kan vara med. Om det är någon information du känner att du saknar så kan du alltid fråga en kursare, eller kontakta FnollK. Kontakta FnollK behöver du också göra för att hämta ut ditt kårkort i efterhand. Även om du inte är med Första dagen kommer du att bli tilldelad en phaddergrupp. Behöver du hjälp med att hitta vilken phaddergrupp som är din, så är lösningen återigen att prata med FnollK.

 

// Råde