Anslag av preliminär föredragningslista för sektionsmöte LP1 4/10

Högt ärade sektionsmedlem!

Rekommenderad läsningsmusik: https://www.youtube.com/watch?v=_BiP96c5hzY

Årets första sektionsmöte är snart här och du är kallad. Mötet kommer att äga rum onsdagen den 4:de oktober kl. 17:15 i HB4. Det kommer behandlas en motion gällande läsdagar, och en del poster kommer väljas in.  Allt om mötet hittas i den preliminära föredragningslistan annars, som du finner här, och det kommer som alltid bjudas på mat.

Sektionsmötet är sektionens högsta beslutande organ och varje medlem har rätt att göra sin röst hörd. Kom ihåg att registrera dig i vårt röstsystem om du inte redan gjort det. Mer information om hur sektionsmöten går till finner du här.

Med vänliga hälsningar,

Talmanspresidiet

genom Talman Kelmend Muriqi

talmanspresidiet@ftek.se