Anslag av preliminär föredragningslista för sektionsmöte 11/5 LP4

Högt ärade sektionsmedlem!

Rekommenderad läsningsmusik: https://www.youtube.com/watch?v=g4mHPeMGTJM&t=80s

Årets fjärde och sista sektionsmöte är snart här och du är kallad. Här kommer den preliminära föredragningslistan. Mötet kommer att äga rum den 11:e Maj kl. 17:15 i HA1. Motionsmässigt kommer vi att behandla motioner om trädgårdsmästarpost, flytt av sektionsnördsinval, mer dragosarbete, och att FIF vill stå, samt en nykterhetsmotion. Vi kommer dessutom välja ett nytt Talmanspresidie (wow!), och enorm mängd andra poster, i Kärnstyret, SNF, F6, DP, Foc, Valberedningen.  Allt om mötet hittas i den preliminära föredragningslistan annars, som du finner här, och det kommer som alltid bjudas på mat.

Sektionsmötet är sektionens högsta beslutande organ och varje medlem har rätt att göra sin röst hörd. Kom ihåg att registrera dig i vårt röstsystem om du inte redan gjort det. Mer information om hur sektionsmöten går till finner du här.

Med vänliga hälsningar,
Talmanspresidiet
genom Talman David Bååw
talmanspresidiet@ftek.se