Sektionsmöte LP3:1 21/22

Högt ärade sektionsmedlem!

Talmanspresidiet kallar till läsperiodens första, av två, sektionsmöten den 22 februari. Denna kväll får vi äntligen se resultatet av remissen gällande köttfri sektion och tar beslut om sektionens framtid. Vidare kommer vi också att besluta om det är dags att rusta upp Focus bord, om sektionen borde börja sälja gnuggisar och massa annat skoj. Vi kommer även att gå igenom verksamhetsberättelserna från FARM, FnollK och FIF och får se vad FARM och FnollK tänker hitta på i år. Hela den slutliga föredragsningslistan kan hittas härSektionsmötet är sektionens högsta beslutande organ och varje medlem har rätt att göra sin röst hörd; nyttja din rätt och kom till HA1 den 22 februari! Som vanligt bjuds det på mat för alla deltagare.Kom ihåg att registrera dig i sektionens röstsystem om du inte har gjort det tidigare.Med vänliga hälsningar,
För er som är nya till sektionsmöten finns ett (något utdaterad) hjälpdokument på
ftek, men det bifogas även här. Har ni några frågor så är fria att vända er till oss på talmanspresidiet så kan vi ge er svar, och var inte blyga för att tala på grund av all formalia, vi finns här för att hjälpa inte hindra er tala.

Talmanspresidietgenom Talman Erik Brobacktalmanspresidiet@ftek.se