Bygg Cortége!

Ett av Chalmers största event är Chalmers Cortège. I år firar vi även att det är ett av de äldre med ett 110 års jubileum. Cortègen är tio dagar av festligheter med tusen andra studenter. På dagarna är det häng på byggplatsen på gibraltarvallen, där bygglag bygger ihop sitt roliga ekipage, en scen för en scetch som ska spegla en nyhet från det gångna året. Det sker lekar och tävlingar, och folk från alla sektioner och årskurser snackar med CCC om hjälp eller bara skit. På kvällarna kan man dra sig till öltältet. Där kan man ta sig en kall ute i solen på uteserveringen, medan man väntar på att det senare på kvällen kommer ett band och spelar. Det är något nytt som händer varje kväll i öltältet, teman som chokar men samhörighet är alltid målet. Om man sedan känner för att ytterligare fortsätta på en Cortègedag så är Gasquen öppen varje kväll, och det är gratis inträde för de med Cortégerock. På Gasquen deltar alla sektioners sexmästerier i Calmersmästerskapen i gasque, med dekor och fest som är till för att vinna! Finalen sker sedan den 30e april, när allas ekipage rullar nerför Avenyn på lastbilar och visar upp för Göteborg att nu är det vår igen för Chalmers Cortège är här. Ca 250 000 personer kommer och kollar.
Så var med och bygg Cortége 2019! Bli en del av en 110 års tradition för Chalmers och Göteborg, helgen som är skapad enbart för gemenskap och skoj. Cortègen avgår den 30e april 18:15. Missa inte det. Detta året är Cortègen även under omtantaperioden, så du kommer inte behöva missa några föreläsningar. Så samla ihop dina vänner och registrera dig på bygg.cortegen.se. Utan dig blir Cortègen inte av!
För mer information om hur man anmäler sig, gå in på vår hemsida cortegen.se. Gör det bara. Om du sedan har några frågor eller bara är lite ensam, ring oss på 031-18 45 35 eller maila ccc@cortegen.se.