Fantomenlogga

Initiative Seminar on Quantum Technology

Den 13-15 december är det ett initiativseminarium här på Chalmers, med temat kvantteknologi. Studenter välkomnas att deltaga! Nedan är en kort sammanfattning, följ länken för mer information: www.chalmers.se/en/areas-of-advance/nano/society-industry/events/initiative_seminar_2016

Lunch och fika ingår om man registrerar sig senast 5:e december.

Quantum Technology aims at exploiting quantum physics for immensely powerful computations and simulations, to achieve ultra sensitive sensing and enhance privacy through physically secure communication. The 24 speakers, representing most aspects of this emerging field, will explain the basic ideas as well as the state-of-the art in this community. There will also be two poster sessions, where interested scientist and industry are welcome to present their work. 

 

 

 

 

Skrivet av Ingrid Strandberg. Mer nyheter från Framsida.