VBL söker antecknare

Veckobladeriet (i samarbete med SNF^TM) söker inför LP1 antecknare i följande kurser:

  • Komplex analys
  • Termodynamik (TM)
  • Linjär algebra och geometri

Vi söker alltså dig som ska läsa (om) någon av dessa kurser och som vill glädja och hjälpa sektionen med sina vackra föreläsningsanteckningar. Dessa görs sedan (som vanligt) tillgängliga för alla här på ftek.se.

Du som antecknar gör detta precis som du annars skulle ha gjort på föreläsningar och övningstillfällen. Senast i slutet av läsperioden lämnas anteckningarna in till VBL/SNF för att scannas in. Blocket/blocken får du sedan tillbaka.

Det går utmärkt att anteckna på vanliga block (helst blanka, men detta är inget krav). Den som vill får gärna också använda sig av Whitelines eller LiveScribe. (Vi jobbar på att få fram en LiveScribe-penna, men det är inte helt säkert att en sådan kommer vara tillgänglig vid kursstart.)

Kontant belöning utgår till alla antecknare. Den är något högre för anteckningar med Whitelines och LiveScribe än för ”vanliga” anteckningar.

Kontakta veckobladerist Eric Ghassaban Kjellén på vbl@ftek.se om du vill veta mer, eller om du redan känner att du är intresserad.