Sponsring GöteborgsVarvet 2014

Sprang du GöteborgsVarvet i år? Om du lyckades ta dig runt alla 21 km kan du få en del av kostnaden att springa varvet sponsrad av FIF.

Vi vill få så många som möjligt av sektionens medlemmar att träna aktivt och som en del av vårt arbete vill vi motivera er att springa mycket. Därför är en del av vår budget öronmärkt för detta ändamål. Beloppet vi sponsrar varje löpare med beror på hur många som söker sponsring, och det rör sig troligtvis om mellan 100 och 200 kronor per person. Vi håller på att undersöka möjligheterna till att få sponsring även om man sprang i någon annans namn, men huruvida detta är möjligt är ännu oklart.

För att ta del av erbjudandet vill vi att du skickar ett mail till fif@ftek.se med namn och vilket startnummer du hade under loppet. Skriv även med om du sprang i någon annans namn eller inte i mailet. Vi kommer sedan att återkomma med svar med ytterligare detaljer om hur själva betalningen kommer gå till. Vi vill ha ditt mail senast kl. 09:00 onsdag den 28 maj.

Om du har några frågor, skriv med dem i mailet. Hellre en fråga för mycket än en för lite. MVH FIF